Kinek milyen különleges kívánsága van karácsonyra, ami igazán különleges és ritka?
Azt kívánom, hogy a nagymamám legyőzze a betegségét és hogy a kutyám is jobban legyen.
Kisebb ugyan, de kívánság az is, hogy legyen fehér karácsonyunk. Na meg hogy békében teljenek az ünnepek. Én ennyire vágyom. :)
:) szívem szorul meg ahogy olvasok a kívánságaitokat.
Tiszta szívemből kívánom a babát azoknak akik erre vágynak és szép emlékeket azoknak akik elvesztettek valakit, egészséget boldogságot a létezőknek és nyugalmat akik egy csöndes nyugodt családi ünnepre vágynak.
Az én kívánságom hogy rendeződjenek a gondok az anyagiak körül, egészséget békességet családomnak, és én a Jézuskától azt szeretném hogy a Boldogságot hozza el nekem, hogy szerethessem azt akire oly régóta vágyom ;)
Szerencsére az én családom boldog és összetartó!
4-es vagyok: Köszönöm amiket mondtál, jól esett, én is bízom benne, hogy most nyugodt lesz az ünnep.. Bár még bármi lehet :( És neked is kívánom, hogy minden rendeződjön, vagy hogy legalább ez az ünneped boldogságban teljen!
Előre is mindenkinek Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!