Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, aki az érzelmes szexet szereti, ahol összebújva a másik sráccal élvezik a dolgot?
Igen, én is ilyen vagyok, szexelni idegennel nem vagyok hajlandó, összebújni viszont igen.
19
25 éves vagyok, soha az életben nem volt még egyéjszakás kalandom (néha nem tudom eldönteni, hogy ez jó e a mai világban vagy sem), akikkel lefeküdtem, intim helyzetbe kerültem, Ők a partnereim lettek hosszútávon egy kölcsönös kapcsolatban (ez eddig két embert jelent).
Most szingliként is érzelmi alapú együttlétre, bújásra, intimitásra vágyom.:-) Kedveskedni szeretek, odaadóan létezni, simogatni, tudni, hogy a másikkal egymáséi vagyunk… ebben tudnék kiteljesedni.:-) Szóval igen, léteznek még ilyen fiúk:-).
26 vagyok, nem mondom, hogy agastyán, kaptam már hideget-meleget, de igenis léteznek olyanok, ahogy páran előttem megválaszolták, akik érzelmi alapú kapcsolatra vágynak, ahol a szex is érzelmi alapú.
köztük én is 🙂
Ezerszer izgatóbb a lassú, forró szeretkezés csókokkal, ölelgetve, a testét körbepuszilni egy fiúnak annyira vágyom rá 3n is!
Csak egyszer érezni 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!