Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyhogy ennyire ritka a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy ennyire ritka a sportok szeretete?

Figyelt kérdés
Ismerkedéskor rendre abba futok bele, hogy kb. senki sem szereti a sportokat (nem a kondira gondolok, meg ilyesmire, hanem a "sport-sportokra"). Az én életemben eléggé fontosak a sportok, ezért külön szomorú, hogy ennyire nem jellemző a melegekre/biszexekre, hogy szeretik őket, akár űzni, akár nézni, mert jó kis közös pont, közös program lehetne. Kézilabda, foci, tenisz, asztalitenisz, nálam ezek a legfontosabbak például. Mi lehet vajon az oka, hogy ennyire nehéz ilyen embert találni? Ha jól érzem, alapból van egy ilyen sztereotípia, hogy a melegek nem szeretik a sportokat - ti is ezt tapasztaljátok?

okt. 30. 13:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a csapatsportokat nem szeretem (sosem vonzottak).
okt. 30. 13:12
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes felvetés !

Kiegészíteném azzal, hogy nagyon sokan a kirándulást, szabad levegős programokat is valami hóbortnak nézik és plázákban császkálnának,mint szabadidő program.

Évek óta nem találtam olyat barát-jelöltet, aki bevállalt volna akár egy fél órás erdei sétát.

Ma már az edzőterem a menő, aki nem edz, vagy nem jár edzőterembe azt nagyon sokan lenézik.

Pedig egy igazi sportnál, vagy szabad levegős programnál nincs jobb.Futni is jobb dombon, terepen, mint betonon a bűzös belvárosban.

okt. 30. 13:16
 3/30 anonim ***** válasza:
23%
“aki nem edz, vagy nem jár edzőterembe azt nagyon sokan lenézik” - én meg azokat nézem le (de nagyon), akik így vélekednek. Agymosott, bulvármédia-vezérelt primitív fajankók.
okt. 30. 13:23
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy sosem vonzottak engem. Már óvodáskoromban is furcsán néztem a többi focizó fiút, hogy miért rohannak annyira azért a labdáért és miért rúgják rögtön el amint megszerzik és teszik mindezt úgy mintha az életük múlna ezen. Világéletemben más volt az érdeklődési köröm. Alkotni szerettem. Sose tudtam boldognak érezni magam csupán attól, hogy eltalálom a célpontot egy labdával vagy hogy legyőzök másokat. Nincs bennem versenyszellem, sem bizonyításkényszer. Nem vágyom arra, hogy mások felnézzenek rám. A dolgot tovább rontotta az a bizonyos "maszkulin/macsós/kakaskodós/b_zizós" kultúra ami nem egy sport köré épül. Elég megnézni miket csinálnak a huligánok, milyen szavakat ordítoznak állat módjára. Valamiért nagyon ellenségesen állnak mihozzánk melegekhez. Most pont nemrég történt egy ilyen eset a magyar szurkolóknál. Hát ezért.
okt. 30. 13:24
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

A 4-es vagyok. Ez még lemaradt:

Nagyon kevés sport iránt tudtam volna érdeklődni. Engem például a kardvívás vonzott valamennyire, de azt sajnos pont nem lehetett űzni ahol laktam. Mindenhol csak a labdajátékok voltak elérhetőek.

okt. 30. 13:27
 6/30 anonim ***** válasza:
75%

#3: márpedig a 2-nek van benne igazsága. Menj csak fel pl. Grindre. Minden korosztályban jó pár olyan profil van, ahol a képek szinte csak gyurmásak és ki is kérik, hogy nekik csak szintén zenész kell. Ezzel nincs is baj, csak 2 gondolat:

1: akkor ez vicces, ha adott ember egyebként nem egy adonisz, és attól mert lejár gym- elni mária fentebb pozicionálja magát

2: attol mert valakinek nincs kint eddzotermi szelfi vagy felpucer kep, meg siman lehet, hogy napi szinten sportot uz/eddz.

okt. 30. 13:33
 7/30 anonim ***** válasza:
69%
Aki nem szeret mozogni, az elég fiatal korában már löttyedt lesz és ronda. Akármilyen mozgásra gondolok, úszás, futás, kirándulás, torna, tánc, esetleg súlyzózás. Tőlünk nyugatabbra ez egy természetes dolog de nálunk még a melegek se adnak nagyon magukra (sajna a többség). Már kiöregedtem a szex hajszolásából de pár évvel ezelőtt még fiatalabbakat kellett visszautasítanom, mert úgy nézett ki, hogy nem kellett még vénségemre sem.
okt. 30. 13:42
 8/30 anonim ***** válasza:
51%
Leszarom a kigyúrtakat, sosem tetszettek, és nem is fognak. Nagyon ritka közöttük az intelligens ember.
okt. 30. 13:44
 9/30 anonim ***** válasza:
88%

"Leszarom a kigyúrtakat" - nem erről van szó.

(én sem rajongtam értük) ne legyen túlsúlyos és trehány.

okt. 30. 13:47
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen bringázok,úszom,fallabdázok.Szeretek túrázni is.Ennek ellenére nem vagyok kigyúrt inkább vékony szálkás.
okt. 30. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!