Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy ennyire ritka a sportok szeretete?
Figyelt kérdés
Ismerkedéskor rendre abba futok bele, hogy kb. senki sem szereti a sportokat (nem a kondira gondolok, meg ilyesmire, hanem a "sport-sportokra"). Az én életemben eléggé fontosak a sportok, ezért külön szomorú, hogy ennyire nem jellemző a melegekre/biszexekre, hogy szeretik őket, akár űzni, akár nézni, mert jó kis közös pont, közös program lehetne. Kézilabda, foci, tenisz, asztalitenisz, nálam ezek a legfontosabbak például. Mi lehet vajon az oka, hogy ennyire nehéz ilyen embert találni? Ha jól érzem, alapból van egy ilyen sztereotípia, hogy a melegek nem szeretik a sportokat - ti is ezt tapasztaljátok?
Az égvilágon semmi bajom a sportokkal, egyszerűen nem érdekelnek. Az tény, hogy az modern életmód egészségtelenül mozgásszegény, és szükség van testmozgásra. De én ezt természetes közegben szeretem csinálni, például erdőben. Gyönyörű, tiszta a levegő, és nem kell műanyagból készült vackok segítségével műanyagból készült vackokért rohangálnom mesterséges szabályok mentén, mintha az életem múlna rajta.
okt. 30. 16:22
13/30 anonim válasza:
Ott a maximális pont a 12-esnél !
Az erdő, a hegy nemcsak levegőzés,nemcsak testmozgás,de lelkileg is tisztít .
# 2
okt. 30. 16:25
14/30 anonim válasza:
Semmi baj a sportal.
Én is szívesen sportolok úszás, futás, séta.
Igaz jobb lenne ha valakivel lehetne menni edzeni. De semmi több csak edzőtárs.
okt. 30. 16:35
15/30 anonim válasza:
Annyira azért nem ritka, nekem az a tapasztalatom. Még külön sportegyesület is van melegeknek. Azt viszont én is úgy látom, hogy a legnépszerűbb mozgásforma a kondizás.
Hogy mi lehet az ok a feltételezésedre, szerintem nem lehet behatàrolni. Engem például anno kézilabdaedzéseken sokszor abuzáltak verbálisan. Lehet másoknak is vannak hasonló “traumáik” , így inkább elhatárolódnak a csapatsportoktól.
okt. 30. 16:41
16/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem amúgy fontos a meccsnézés is, mint program, a sportnak ezen aspektusa. Az erre való hajlandóság szerintem még annál is ritkább, mint hogy valaki, aki meleg, sportol, legyen szó csapatsportról vagy egyéni sportról. Nekem tök jó lenne, ha úgy tudnék ismerkedni valakivel, hogy eleinte a meccsnézés köt össze vele, szerintem tök jó kis program, mert behatárolt, bizonyos időközönként van, és köré is lehet szervezni programokat. De a meccsnéző meleg ritka állatfaj. :D
okt. 30. 16:57
17/30 anonim válasza:
Dehogy ritka a meccsnézés. Vízilabda, foci, kézi és kosármeccs jöhet bármikor :) De atlétika is !
okt. 30. 16:59
18/30 anonim válasza:
Szerintem lehet nézni együtt:)
Ez tényleg jó program :)
Hány éves vagy?
okt. 30. 17:28
19/30 anonim válasza:
Én pl. a focit, kézilabdát, kosárlabdát, szvl. a legtöbb labdás játékot rühellem (a ping pong, vagy esetleg a tenisz az, amit játszanék valakivel)
Sok mást viszont szeretek: biciklizni, sétálni, otthon edzeni, nyáron úszni, télen síelni. De egyetértek, szerintem is sokan csak plázába járnak vásárolni, meg esetleg edzőterembe, ez a kikapcsolódás nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!