Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol, milyen oldalakon lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, milyen oldalakon lehet meleg barátot szerezni, tehát nem kapcsolatra vagy szexre, csak barátkozni, kibeszélni meleg dolgokat stb.?

Figyelt kérdés
A társkeresőn tapasztalataim szerint mindenki dugni akar. :D
szept. 6. 16:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Na megint egy ertelmes meleg a kedves 20-as. Az ilyenek miatt nem lehet normalisan ismerkedni, mert mindenhol ott vagytok es csak ezen jar az eszetek…
szept. 7. 13:00
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Három privátot is kaptam, barátkozás céllal. Kettőben testi méretekről is érdeklődtek...egyben pedig arról, hogy kisebb összeggel tudnék -e segíteni egy kezdődő barátnak..?!

Ilyenkor elszomorodom , nem kicsit.

# 1

szept. 7. 13:03
 23/33 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem én sem a 20-as féléket, nem csak ez létezik. Tök furcsa nekem, hogy beírják, mi a hobbid, és jön a válasz, hogy szex meg ilyenek. Bár - legyünk pozitívak - ő talán csak poénkodni akart. :D
szept. 7. 13:04
 24/33 A kérdező kommentje:
22: Ezt nem mondod komolyan, főleg a 3. esetet? Ez nagyon kemény. Őszintén sajnálom.
szept. 7. 13:07
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan 40 ezer forintot készpénzben. "Fizetéskor megadom " ígérettel kiegészítve :)

# 22

szept. 7. 13:09
 26/33 anonim ***** válasza:
53%

Ott volt a végén a szmájli, te nagyon komoly.

szept. 7. 13:10
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ott volt a szmajli, ja en kerek elnezest!!

Te meg gyoker vagy, ha azt hiszed, hogy ez vicces, mikozben pont arrol szol a kerdes, hogy mikent lehet az ilyen lidercnyomasokat kiszurni egy barati ismerkedesbol, mint amilyen te is vagy :)

Ui:remelem figyelted, hogy ott van a vegen a szmajli te kis komoly…

szept. 7. 13:17
 28/33 anonim ***** válasza:

Jó volt veled beszélgetni. :)

szept. 7. 13:27
 29/33 anonim ***** válasza:

Veled is. Szerintem mi mar orok baratok vagyunk :)

szept. 7. 13:30
 30/33 A kérdező kommentje:
25: Az durva, a barátomtól sem érnék, nem egy "idegentől". Jó, hogy nem adtál neki.
szept. 7. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!