Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok, Volt már veletek olyan, hogy randiztatok egy sráccal, akár szex is volt, de vagy ti vagy a másik fél nem állt készen a kapcsolatra, de azért megmaradtatok barátnak?
Aktív férfiként volt ilyen srác, akivel többször is találkoztam.Szex nem volt,de minden alkalommal több órát voltunk együtt.
Aztán ő mondta,kulturáltan, hogy nem áll készen egy kapcsolatra.
Udvarias,szimpatikus srác volt és én tiszteletben tartottam a döntését. Még pár alkalommal írogattunk,de ez is abbamaradt.
Pedig egy "csak" barátnak is nagyon tudnék örülni :)
F/Bpest
Utána nem taliztatok barátként sem? Vagy nem is kerested a barátságát?
Én hétvégén taliztam egy sráccal, akivel le is feküdtem 3x, meg volt három másik "sima" randi, plusz rengeteg beszélgetés. Igazából meg is lepődtem, hogy ezek után hajlandó volt talizni velem. Így elsőre nem is erőltettem témákat, ami a köztünk lévő viszonyt firtatta volna. De jót vacsiztunk, kibeszéltük a munkánkat meg az irritáló embereket, és úgy tűnt, hogy a kezdeti feszültség ellenére megtört a jég és egy kellemes sétával zártuk az estét. Mondtam is ha van kedve, egyszer elmehetünk bulizni is. Mondja, jó rendben legyen. Próbálom fenntartani vele a beszélgetést, de persze nem zárkózom el mástól sem. :)
De igen, kerestem,de nem válaszolt az emailre.Telefonja pedig megváltozott.
Ilyen vacsi,beszélgetés stb volt az a négy találkozás is.
Három éve volt egyébként. Azóta nem volt sikeres ismerkedés, sajnos akamusok miatt.
Ő 26 volt, én 52.
Emailben és telefonon kommunikáltunk. Hiányoztam neki többször is írta,de aztán elmaradt.
Remélem, lett valakije, mert megérdemli a boldogságot.
Tudom, de ő kifejezetten időseket kedvelt, az első barátja is 50volt, előttem.
És minden alkalommal 110-12 órát voltunk együtt és végigbeszélgettük mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!