Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, milyen oldalakon lehet meleg barátot szerezni, tehát nem kapcsolatra vagy szexre, csak barátkozni, kibeszélni meleg dolgokat stb.?
Vannak heteró férfiak, akikkel lehet normálisan beszélgetni a melegségről is.
De ha csak a kifogás keresés megy, akkor maradunk mi melegek neked és szex után bármiről beszélgethetsz velünk. :)
Nekem erről két dolog jut eszembe.
Én most már tizes nagyságrendben mentem át társkeresőről isntára vagy messengerre, és nem tudom miért, de kevés emberrel lehet tartósan, mély beszélgetést fent tartani. Például sok nem vesz észre, szándékosan is akár, ártalmatlan kérdéseket (Mi volt meló közbe? Miket csináltál?) vagy ha észre is veszi válaszol 1 szóval. Én ezt nem tudom kezelni csak azzal, hogy nem írok tovább.
Másrészt pedig az, hogy én most romeon ismerkedek, még pedig úgy hogy mindig van 2-3 emberrel, akikkel átmegyek instárs és szünetet tartok romeon. Na de, valahogy mindig elkezdek szerelmbe esni az egyikbe és utána kb egyikkel sem tudom folytatni a beszélgetést, eddig egy kivétellel. Tudat alatt én is értékelem a testét, arcát, humorát, személyiségét és továbbszövöm az érzéseimet. Szóval ja, ebből a szempontból végig hazudok magamnak és a srácoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!