Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is volt már úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már úgy, hogy vágyott egy kapcsolatra, majd mikor meg összejött, kicsit visszavágyott a kapcsolat előtti időkbe?

Figyelt kérdés
Szeretem a páromat, noha néha vannak vitáink. Volt egy tök jó három hónapunk teljesen konfliktusmentesen, majd sok mindenben előjött a kettőnk közötti különbőzőség. Én sokkal hanyagabb vagyok, kevésbé tervezek előre, jobban szeretek eljárni, mintsem otthon maradni például. Bár az elején tök jó volt, hogy együtt aludtunk, ez valahogy rendszeressé vált, és bár nem költöztünk össze, van hogy ott vagyunk hetekig is a másiknál. Különböző városban meg országban lakunk, ez is az indoka. Nem azt mondom, hogy ez rossz, de tekintve hogy nem tud a másik csak úgy hazaugrani, ha te egyedüllétre vágynál, néha azt érzem, hogy nincs már meg ez a fajta szabadságom, ami korábban volt. Normális hogy így érzek? Miben kellene nekem és a páromnak valtoznunk a leírtak alapján?

2023. szept. 20. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Olyat keress, aki nem igényli hogy hiába laktok együtt, éjjel nappal együtt legyetek. El lehet menni egyedül autózni, sétálni stb.
2023. szept. 20. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Meg is kattannék, ha nem volna énidőm. Vagy állandóan egyben lennénk.

Mindenkinek kell ez az egészséges lelkivilághoz.

Sokkal jobb,kiegyensúlyozottabb és nagyobb is a szeretet,ha van énidő.

És persze,ez nem fél óra...

Csak olyannal kezdenék egyáltalán ismerkedni,aki így gondolkodik.

2023. szept. 20. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Folyamatosan így van. Ezer éve
2023. szept. 20. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
En mit nem adnek egy kapcsolatert. Azt gondolom, ha valaki kapcsolat mellett visszavagyna az idoben, mar reg rossz, menekulni kell onnan. Tarsas lenyek vagyunk, hiszem, hogy mindenkinek megvan a masik fele, csak Pl. Az enyem meg nem ert ide🥹 valoszinu uton van, Pretoriabol, egy labon ugralva, hogy veletlenul se talalkozhassak vele.
2023. szept. 21. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs kapcsolata az nyilván tud erről nyilatkozni. Mint katpap a családról.
2023. szept. 21. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Hamarabb eljön a kapcsolatod,mint hiszed, kedves 4-es :)

Még ha Pretoriából is. Ne legyél magaddal cinikus!

2023. szept. 21. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Hat. Tenyleg ugy erzem, hogy nagyon minimalis, de bar lenne igy!:)
2023. szept. 21. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
81%

Így lesz 4-es,nyugi:)

Látod,én sem bánkódom,pedig az enyém a Proxima Centauriról jön, mégis kivárom :)

2023. szept. 21. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, szerintem próbáld meg élvezni ezt a hihetetlenül jó helyzetet - én legalábbis teljesen pozitívan fogtam fel, amikor egy elég hosszú párkapcsolatban élve csak hetente, kéthetente találkoztunk, mert majd' kétezer kilométer volt köztünk.

Jó, nem mondom, hogy nem volt nehéz az elválás néha, mert nagyon szerettem az illetőt; mikor elutazott vagy nekem kellett elutaznom, amikor véletlenül itthon volt az exem (ezeket utáltam a legjobban), de megoldottuk.

Néha ki is mentem hozzá, s akkor felfedeztem, miket is lehet abban a városban csinálni, ahol dolgozik. Természetesen megmutattam neki a felfedezéseimet később. Volt, hogy csak úgy kint maradt szabadságon, a cég fizette a szállást, s akkor együtt mentünk ide-oda, csupa újdonságot mutatva a másiknak.

A 4-esnek és a 6/8-asnak írom, hogy nem lehet, hogy ugyanazt az ürgét várjuk, csak nem jön? ;-)

2023. okt. 7. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!