Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszavágyik a barátom az exéhez?
Há ' ja .
Ki se kellet volna bèkülnöd vele . Szerintem plane hogy vágyot visza a volt csajszihoz
Felmelegitve meg a töltött káposzta jó ..
Az első szerintem mindenkibe mély nyomot hagy ..
Ha a rizsát megunod és át látsz a csávodon akor rá jösz majd hogy nem sok jövöje van a dolognak
23F
Köszönöm a válaszokat.
Ő azt mondja, nem érdekli a csaj. És hogy azért ment volna vissza hozzá, amikor szakítottunk, mert "magára hagytam, és egyedül érezte magát, és az exéhez visszamenni a legkönnyebb útnak ígérkezett". Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy aki iránt nem érzek semmit, és nem érdekel, annál meg sem fordul a fejemben, hogy visszamenjek... Ő mindig azt mondja, hogy az elmúlt 4 év teljesen eltörpült a szemében a mi csodálatos 2 évünkhöz képest, és hogy össze sem lehet hasonlítani a kettőt, annyival jobb a mienk. De amikor összevesztünk, és kérdeztem, hogy ha elvileg ennyire rossz volt vele régen, akkor miért ment vissza; azt válaszolta, "Idővel minden szebbnek tűnik, és már nem rosszként tekintek vissza rá." Most meg már ott tart, hogy meg akarta dugni. Nem tudok rajta kiigazodni...
még tapasztalatlan
nem tanulta még meg, hogy az életben nem hátra kell nézni hanem előre
majd megfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!