Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek sem igaz, inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem igaz, inkább csak lerázó szöveg, ha valaki azt állítja, nem képes kapcsolatra?

Figyelt kérdés

És most olyanra gondolok, aki már elmúlt harminc, sosem volt kapcsolatban, szüleinek nem out, de szerintem még a közelebbi ismerőseinek sem feltétlen.

Volt egy ilyen srác akivel 5 hónapig ismerkedtünk, mikor közölte, hogy neki ez így fura. Lehetünk barátok (nem maradtunk), vagy maradjunk csak kúrópajtik (nekem az kevés).

2023. aug. 16. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem biztos,hogy lerázó.

Volt olyan akivel ismerkedtem, kapcsolatra,de pár tali után elmondta, nem áll készen.

Addig nem volt kapcsolata. Elhittem, mert nem egyszerű egy bizalmi,szereteten alapuló kapcsolatot kialakítani.

Persze van,aki így tűnik el, mert nem meri, vagy nem akarja elmondani,hogy nem jön be a másik.

Írom ezt bőven harminc felettiként :)

2023. aug. 16. 12:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyílván az utóbbi a legundorítóbb. De ezek szerintem senkivel sem képesek komolyabbra. Ilyennel is volt már tapasztalatom. Neki annyi elég, hogy megdugják, érzelmi intelligenciája szerintem 0.
2023. aug. 16. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Azért ne add fel, nem mindenki ilyen,csak nehéz megtalálni aki tényleg komoly. Viszont majd annál értékesebb lesz !

2023. aug. 16. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugni akar, amikor neki szükséges...
2023. aug. 16. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Persze hogy létezik

Exem is ilyen volt, csak dugatni akarta magát.

Majd be adta a derekát és kapcsolat lett, de valóban ahogy mondta képtelen kapcsolatban lenni nem azért mert megcsalna nem tudott alkalmazkodni nem volt csapatjátékos ő a nap és minden mindenki körülötte forogjon.

Melóban is ez volt a gondja, de ott megoldódott mert főnök lett

Igen, létezik aki képtelen kapcsolatra.

2023. aug. 16. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Milyen kapcsolatot várnál egy olyantól, aki titkolja a melegségét? Jobb is, ha csak kufircol, nem áll ő készen semmire. Kár volt öt hónapot pazarolni rá.
2023. aug. 16. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Olyannal találkoztam, rengeteggel, hogy hiába jó minden, nem bír leállni a nemiszervek váltogatásával. Egy férfinél meg tud állapodni, de sok-sok brokit igényel. Furcsa.
2023. aug. 17. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!