Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem igaz, inkább csak lerázó szöveg, ha valaki azt állítja, nem képes kapcsolatra?
És most olyanra gondolok, aki már elmúlt harminc, sosem volt kapcsolatban, szüleinek nem out, de szerintem még a közelebbi ismerőseinek sem feltétlen.
Volt egy ilyen srác akivel 5 hónapig ismerkedtünk, mikor közölte, hogy neki ez így fura. Lehetünk barátok (nem maradtunk), vagy maradjunk csak kúrópajtik (nekem az kevés).
Nem biztos,hogy lerázó.
Volt olyan akivel ismerkedtem, kapcsolatra,de pár tali után elmondta, nem áll készen.
Addig nem volt kapcsolata. Elhittem, mert nem egyszerű egy bizalmi,szereteten alapuló kapcsolatot kialakítani.
Persze van,aki így tűnik el, mert nem meri, vagy nem akarja elmondani,hogy nem jön be a másik.
Írom ezt bőven harminc felettiként :)
Azért ne add fel, nem mindenki ilyen,csak nehéz megtalálni aki tényleg komoly. Viszont majd annál értékesebb lesz !
Persze hogy létezik
Exem is ilyen volt, csak dugatni akarta magát.
Majd be adta a derekát és kapcsolat lett, de valóban ahogy mondta képtelen kapcsolatban lenni nem azért mert megcsalna nem tudott alkalmazkodni nem volt csapatjátékos ő a nap és minden mindenki körülötte forogjon.
Melóban is ez volt a gondja, de ott megoldódott mert főnök lett
Igen, létezik aki képtelen kapcsolatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!