Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt hogy a párotok valami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy a párotok valami komoly betegségen ment át?

Figyelt kérdés

Milyen volt ezen átmennetek lelkileg? Nagyon megviselt? Mi vol?

Páromat sajnos tumorgyanuval vizsgálják. Hónapok óta beteg, sajnos a szívem szakad meg érte, még akkor is ha az utóbbi hónap nagyon nehéz volt mindkettőnknek, nekem is lelkileg.

tegnap 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a párom,akivel formálisan eljegyeztük egymást, rá négy napra, álmában halt meg, 35 évesen. Szétrobbant az elmeszesedett koszorúér a szívében.

Nem lehettem mellette, munkám miatt távol voltam.Nővére értesített, ő talált rá ...

Tizenhat éve történt, de sosem múlik el az az érzés,az az űr, amit éreztem...

Második párkapcsolatom volt, ígéretesen szép egy év állt mögöttünk...

tegnap 17:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi két éve vagyunk együtt. De nagyon rossz látni, ahogy a párom szenved, nem tud aludni, az orvosok meg tehetetlenek.
tegnap 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó szomorú.

De azóta, hogy vagy?

tegnap 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Utána volt még két kapcsolatom. És jó pár éve ismét egyedül...

Egyébként jól vagyok, szerencsére.

1-es

tegnap 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég lehetett.

Az ilyenek olyan rossz, hogy megtörténnek. :(

Meghallgatnám mi volt akkor meg utána, hogy élted meg.

tegnap 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem beleőrülök. Olyan szinten felemésztett, hogy idegileg, lelkileg teljesen rámentem és sajnos balesetet okoztam.. Na akkor teljesen kifakadtam és sokkot kaptam. Most is nehéz visszagondolni, mert akkor éreztem igazán, hogy mennyire összeomlottam és szinte már nem is vagyok ezen a bolygón..

Szerencsére ő már túl van a nehezén, de nem ugyanaz az ember. Nagyon sajnálom, hogy nem jöttünk össze hamarabb. Nem sok időnk volt mielőtt jött a betegség.. 😞

Hónapok óta nem tudják mi a párod baja?

tegnap 17:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos. Annyit megallapitottak h van vesekove de ezen kivul olyan tuneteket is produkal amit nem tu hiva tenni a kezeloorvos. Mar kb bem alszik, folyton hoemelkedese van gyenge, ha eszik valamit hanynia kell utana. En se tudok nagyon aludni mar mert ejszakankent mindig felkelt h nincs jo
tegnap 19:17
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Asszonykám Crohn-beteg. Huszonéve kivették a fél belét, és az orvos 4-5évet jósolt neki. Folyamatosan mellette voltam, masszíroztam a beleit, míg felépült. Most jól van.
ma 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!