Kezdem ott , hogy eléggé hipochonder vagyok. Szóval pár hete beszéltem egy ismerőssel mondta elég komoly betegsége volt ( here dadaganat ) . Aztán gondoltam oké ön ellenőrzést csinálok …. és hát többször is csináltam !?!?!?!
Figyelt kérdés
Szerintem erősebben megnyomtam és utána fúra érzés volt többször is kicsit fájt. Az kezd elmúlni , de most mintha a prosztatám gyulladt volna be mert úgy érzem mintha nyomna és többször kell wc -re járnom . Vizelet az mindig jön stb nem fáj a vizelés. Esetleg ezzel dokihoz kéne menni ? Vagy hagyjam a fenébe ezt az egészet és majd elmúlik ? Boldog Új évet mindenkinek !tegnap 22:34
1/2 anonim válasza:
Saját megnyugtatásodra menj el dokihoz. Amúgy sem árt néha egy ellenőrzés
2/2 anonim válasza:
Menj el inkább, még ha hipochonder is vagy, nem jelenti hogy mindent beképzelsz. Nézesd meg, zárják ki a bajt, aztán meg lehet nyugodni. Búék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!