Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+os aktív meleg pasinak van esélye komoly kapcsolatra találni?
Biztos, hogy van.
Van azért akiknek ez a korosztály nagyon is bejön :)
A kérdezőnek kötélidegekre, kitartásra és még nagyobb elővigyázatosságra lesz a legnagyobb szuksége a komoly kapcsolat kialakításához.
Több hasonló korúnál és a magamnál is tapasztaltak alapján írom ezt,úgy hogy volt több párkapcsolatom is.
Ötven pluszos férfiként
En 31 vagyok de 20 eves koromba is a 40+ pasik jottek be. Igaz en szeretem ha nem pocakos egy kicsit odafogyel az oltozkodesre es legalabb egy kocsija legyen (sajat haz nem kell). Nem varok el milliokat es azt sem h jo munkaja legye . Csak egy picit igenyes es normalis legyen.
Sajnos a 40+ pasiktol a huszas eveimbe mindig megkaptam h tul fiatal vagyok.. pedig en meghalok az erett pasikert , akik tudjak h mit kell csinalni az agyba es az eletbe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!