Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, milyen oldalakon lehet meleg barátot szerezni, tehát nem kapcsolatra vagy szexre, csak barátkozni, kibeszélni meleg dolgokat stb.?
Ilyet kerestem már egy ideje, de valahogy hiába ígérték, de pár találkozás után szexre terelték a szót. Több korosztályról van szó..
Az ok az volt : Dehát mi van abban ,ha csak egy "könnyítő " orál lenne ? Nem Csak kettőnk ügye lenne...Stb.
Elszomorodtam, mert olyan jó lenne egy beszélgetős barát, aki tényleg csak ennyi....
Én olyat keresnék, akivel lehet Private Szabina videókat nézni.
De félnék, hogy megromlana a viszonyunk és olyan fasírtban lennénk, mint Szabina és transz Krisztína.
Azt mondjak ferfi es no kozott nincs igazi baratsag. Tartom magam ahoz, hogy meleg/biszex férfiak kozott sincs igazi. Vagyis nagyon ritka. Valahogy mindig bejon s szex tema. Jaj csak egy kis simi, oh csak a hegyet bekapom stb.
Ahol lehetseges a vonzalom, ott sokszor elo is jon, a vaggya egyutt
Köszönöm, igyekszem türelmes lenni, talán sikerül majd tényleges barátot találni. Kapcsolatot vagy szexet nem szeretnék, ténylegesen barátkozás lenne a cél, de ezt az emberek nagy része nem értékeli/nem érti.
Azért nem adom fel, csak néha elszomorít, főleg ha filmen ilyent látok, hogy "nekem miért nincs?".
4: Akkor "nálatok" sem könnyebb a helyzet, sajnálom.
Ne melegeket keress barátnak, hanem heteró férfiakat.
Csak aztán nehogy a végén részedről legyen feléjük az, amit az 5-ös írt.
Biztos sikerrel jársz majd, csak türelemjáték....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!