Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol, milyen oldalakon lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, milyen oldalakon lehet meleg barátot szerezni, tehát nem kapcsolatra vagy szexre, csak barátkozni, kibeszélni meleg dolgokat stb.?

Figyelt kérdés
A társkeresőn tapasztalataim szerint mindenki dugni akar. :D
szept. 6. 16:54
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet kerestem már egy ideje, de valahogy hiába ígérték, de pár találkozás után szexre terelték a szót. Több korosztályról van szó..

Az ok az volt : Dehát mi van abban ,ha csak egy "könnyítő " orál lenne ? Nem Csak kettőnk ügye lenne...Stb.

Elszomorodtam, mert olyan jó lenne egy beszélgetős barát, aki tényleg csak ennyi....

szept. 6. 16:59
 2/33 anonim ***** válasza:
61%

Én olyat keresnék, akivel lehet Private Szabina videókat nézni.

De félnék, hogy megromlana a viszonyunk és olyan fasírtban lennénk, mint Szabina és transz Krisztína.

szept. 6. 17:29
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha így van, ahogy az 1-es írja, jó, hogy a találkozóig el sem jutottam senkivel. De én is szerettem volna barátot találni, sikertelenül. Olyan is volt, akivel eleinte tök jól ment a beszélgetés (akkor még online), de később érezhetően változott az érdeklődés, amikor áttértünk az itteni üzenetváltásból mondjuk messengerre - gondolom nem jöttem be neki. De barátként minek kell összemosni ezt a kettőt? Miért nem lehet megérteni, mi az, hogy barát? Nem szexbarát! Szóval kérdező, légy türelmes, aztán hátha valakit találsz, aki hasonlót keres.
szept. 6. 17:37
 4/33 anonim ***** válasza:
Hát srácok, én női vonalon élem ugyenezt.
szept. 6. 17:43
 5/33 anonim ***** válasza:

Azt mondjak ferfi es no kozott nincs igazi baratsag. Tartom magam ahoz, hogy meleg/biszex férfiak kozott sincs igazi. Vagyis nagyon ritka. Valahogy mindig bejon s szex tema. Jaj csak egy kis simi, oh csak a hegyet bekapom stb.

Ahol lehetseges a vonzalom, ott sokszor elo is jon, a vaggya egyutt

szept. 6. 18:00
 6/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igyekszem türelmes lenni, talán sikerül majd tényleges barátot találni. Kapcsolatot vagy szexet nem szeretnék, ténylegesen barátkozás lenne a cél, de ezt az emberek nagy része nem értékeli/nem érti.

Azért nem adom fel, csak néha elszomorít, főleg ha filmen ilyent látok, hogy "nekem miért nincs?".

4: Akkor "nálatok" sem könnyebb a helyzet, sajnálom.

szept. 6. 18:22
 7/33 anonim ***** válasza:

Ne melegeket keress barátnak, hanem heteró férfiakat.

Csak aztán nehogy a végén részedről legyen feléjük az, amit az 5-ös írt.

szept. 6. 18:33
 8/33 anonim ***** válasza:

Biztos sikerrel jársz majd, csak türelemjáték....

szept. 6. 18:40
 9/33 A kérdező kommentje:
7: Szerinted heterókkal könnyebb? Nem hiszem. 🤨
szept. 6. 18:45
 10/33 anonim ***** válasza:
9) Ezt, hogy erted? 😅 Ha heterok nem fognak radszallni, hogy dugd meg oket, vagy hogy engedd, hogy leszophassanak stb.
szept. 6. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!