Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy hetero srácnak felajánlja, sőt mindent megtesz egy meleg srác hogy leszophassa, és hagyja az illető akkor valójában meleg?
Figyelt kérdés
Az bennevan hogy nőt nem talál, nincs aki kielégítse és unja a hokit, de ez akkoris fura lenne, nem?szept. 6. 09:26
22/29 anonim válasza:
Leszoptam a lábujjajit és megtugtam. Könnyezett az örömtől.
És eltünt.
24/29 anonim válasza:
Engem is szopott le másik srác, a fizikai ingerléstől el lehet élvezni, de aki nőkkel volt előtte, annak fura lesz, mert pont az nincs meg benne, amitől jó a nőkkel a szex. Semmi kedvesség, puhaság, mások a hangok, szóval értitek. Nem lettem tőle meleg.
25/29 anonim válasza:
Szopott már le férfi(vagyis inkább srác), de az aktust vagy csókot nem tudom elképzelni velük. Csak egyszer történt meg azóta nem hiányzik.
26/29 anonim válasza:
Engem eggy 55 éves F szopott le többször is
27/29 anonim válasza:
Szerintem az ilyenben van bi hajlam. Full heterokent fel se allna neki, ahogy melegeknek sem nore...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!