Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy hetero srácnak felajánlja, sőt mindent megtesz egy meleg srác hogy leszophassa, és hagyja az illető akkor valójában meleg?

Akkor te már gondolkoztál rajta?
Hány éves vagy? :)

"Felajánlja, mindent megtesz"
Tehát ebben pl.a pénz is benne van? Vagy egyéb előnyök,anyagi, munkahelyi vagy bármilyen más szempontból előnyös helyzetbe kerül ha hagyja magát leszopni?
Ebben az esetben nyílván nem meleg, egyszerűen csak megerőszakolja az ízlését az előrejutás érdekében. Ugyanaz, mint mikor utálsz dolgozni, de bemész és csinálod mert kell a pénz. Vagy ha az orvos azt mondja, hogy igyál kamillateát, és megiszod akkor is ha utálod, mert tudod, hogy a gyógyulásod segíti.
Ideje lenne már megérteni, hogy a szexuális beállítottság egy irányultság, nem pedig egyetlen cselekedet.
A proktológus is más pasik seggében turkál, mégsem meleg. Az urulógus is más pasik péniszét nézegeti egész nap, mégsem lesz meleg tőle.
Ahogy egy női nőgyógyász sem lesz leszbikus, mert kenetet vesz egy másik nő hüvelyéből.
És te sem leszel heteró attól, mert a 4es villamoson a tömegben hozzádsimul egy csaj.

Szerintem nincs ezzel baj, felesleges a kategóriákon rugózni.
Nekem jó, ha szophatok, partneremnek jó ha könnyítenek rajta:)
22F

Facebuk társkeresőn én meleg ként jelőlt be engem egy "heteró" fiatal férfi.
Kérdeztem haverokat keresel vagy mi a helyzet.
Őt véletlenül szopta le egy meleg srác, és az óta se volt olyan jó neki,soha a szex.
És el kezdte küldeni a pucsítos képeket, mert közbe megadtam az email címemet neki.
De ő heteró, mondta!
Biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!