Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már úgy, hogy azt hitte ghostolja az illető, de csak kiderült, hogy nem egy közösségi média függő?

Én is inkább a másik oldalról tudok nyilatkozni. A közösségi média nekem csak egy eszköz, amit a *feltétlenül szükséges* távkommunikáció lebonyolítására használok. Viszont én nem vagyok introvertált abszolút, csak a személyes kommunikációt preferálom. Az más, hogy ide feljövök fórumozni, az már tényleg kedvtelés.
22/p

Ugyanennel az embernek azt hittem, hogy korlatozta szamomra a profilja lathatosagat. Mert ket honapon keresztul nem lattam, hogy sztorit osztott volna meg.
Mult het szombaton vettem eszre: megosztott egy sztorit. Magyarul o tenyleg ilyen ritkan posztol meg sztoriba is. Es az en sztorijaimat is csak akkor nezi meg, ha eppen eszebe jutok. Lehet ezzel csak magamat nyugtatom, de lehet ez benne van.

Az egyik hetero barátom pont ilyen. Kész csoda, ha havonta 2 alkalomnál többször ír nekem messengeren.
Ráadásul olyan népszerű ez a gyerek, hogy saját bevallása szerint én vagyok az első olyan barátja, aki keresi a társaságát. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!