Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is volt már úgy, hogy azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már úgy, hogy azt hitte ghostolja az illető, de csak kiderült, hogy nem egy közösségi média függő?

Figyelt kérdés
Most nem a randizás időszakára gondolok, inkább meleg barátságokban. Volt olyan, hogy írtatok valakinek, aztán vagy megnézte, nem válaszolt, vagy csak napokkal később válaszolt? Ilyenkor mit éreztetek? Dühöt, vagy közömbösséget? Ha válaszolt, ti rögtön írtatok neki, vagy kicsit játszmáztatok vele?

2023. márc. 21. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez én vagyok. Minimál social médiám van, nem posztolok semmit, üzenetekre kb akkor válaszolok ha valamikor eszembe jut, mert egyszerűen nincs kedvem. Szerintem ez felcseszi a másikat. Nem direkt csinálom, csak introvert vagyok.
2023. márc. 21. 01:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább a másik oldalról tudok nyilatkozni. A közösségi média nekem csak egy eszköz, amit a *feltétlenül szükséges* távkommunikáció lebonyolítására használok. Viszont én nem vagyok introvertált abszolút, csak a személyes kommunikációt preferálom. Az más, hogy ide feljövök fórumozni, az már tényleg kedvtelés.

22/p

2023. márc. 21. 05:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Megtanul az ember sok dolgot lassan... Aztán nem lesz tőle ideges meg ad 1-2 napot és akkor se bunkó hanem csak érdeklődik, hogy mi a helyzet. Én legalábbis így vagyok. Így nem lehet az, hogy tévedtem és beszívom.
2023. márc. 21. 06:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem van olyan ember, akivel az ismerkedesunk elejen folyamatos volt a kommunikacio. Azota meg valoban csak akkor valaszol,ha eppen eszebe jutok. Azt sem lehet nala latni, hogy mikor volt utoljara aktiv. Csak h lett-e uj ismerose vagy sem. De altalaban nem.
2023. márc. 21. 08:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Ugyanennel az embernek azt hittem, hogy korlatozta szamomra a profilja lathatosagat. Mert ket honapon keresztul nem lattam, hogy sztorit osztott volna meg.

Mult het szombaton vettem eszre: megosztott egy sztorit. Magyarul o tenyleg ilyen ritkan posztol meg sztoriba is. Es az en sztorijaimat is csak akkor nezi meg, ha eppen eszebe jutok. Lehet ezzel csak magamat nyugtatom, de lehet ez benne van.

2023. márc. 21. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik hetero barátom pont ilyen. Kész csoda, ha havonta 2 alkalomnál többször ír nekem messengeren.

Ráadásul olyan népszerű ez a gyerek, hogy saját bevallása szerint én vagyok az első olyan barátja, aki keresi a társaságát. 😅

2023. márc. 21. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó 6os
2023. júl. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!