Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy hetero srácnak felajánlja, sőt mindent megtesz egy meleg srác hogy leszophassa, és hagyja az illető akkor valójában meleg?
Figyelt kérdés
Az bennevan hogy nőt nem talál, nincs aki kielégítse és unja a hokit, de ez akkoris fura lenne, nem?szept. 6. 09:26
A kérdező szavazást indított:
Meleg
Nem meleg csak kíváncsi
Biszex
49 szavazat
1/29 anonim válasza:
Ha semmit sem tesz másik férfi testével és kíváncsiságból hagyja, attól nem lesz meleg.
3/29 anonim válasza:
Nem meleg, csak szereti ha leszopják. Lehet lehunyt szemmel azt képzelni közben, hogy egy nő.
Persze ha ez nem egyszeri eset, akkor valószínűbb, hogy biszex. De ha a nőkkel is szereti, akkor nyilván nem meleg.
4/29 anonim válasza:
Ismerek egy ilyen srácot csak nem vagyok hajlandó leszopni mert ebbe nekem semmi jó nincs.
6/29 anonim válasza:
Ha belegondolok, hogy nőként hagynám-e, hogy kinyaljon egy lány - nem, mert nem vonzódok a nőkhöz. Aki hagyja, az biszex.
8/29 anonim válasza:
Hetero vagyok és hagynám főleg ha beittam de hogy csók meg hogy járjak fiuval az konkrétan hányinger.
9/29 anonim válasza:
1-2 szopás belefér attól nem meleg. Főleg ha egyoldalú a dolog azaz csak a szádba rakja
10/29 anonim válasza:
8 as vagyok még annyi hogy becsuknám a szemem és azt képzelném hogy lány csinálja nem pedig fiu. Attól hogy szeretünk egy ingert attol nem lesz senki meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!