Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt 30 feletti szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 30 feletti szűz meleg férfiak?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért sikerült így, mi az oka, hogy még nem voltatok senkivel? Esetleg tudatos döntés volt?

2024. szept. 5. 01:07
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező mióta vagytok együtt?

Hány évesek vagytok?

2024. szept. 6. 08:08
 42/57 anonim ***** válasza:
78%
Nálam már annyira eldurvult a helyzet, mivel ronda is vagyok, gondoltam marad az álombéli szexelés, csak hát arra se tudtam rávenni magam, aztán gondoltam, ha emberekkel nem tudok szexelni (még álmomba se, mert zavar, hogy ember meg mit gondolt rolam meg ilyen hulyeségek) akkor szexelhetnék ember kinézetű élethű robotokkal (álmomba persze) és csak így sikerult
2024. szept. 6. 09:28
 43/57 anonim ***** válasza:
24%

Ok

36 részvétem

Tényleg elmentek nálad otthonról ez tény.

Gépezni írni tudsz, munka mégis Büdös.

Isten nyugosztalja nagybátyám

Több mint 10x volt műtve a lába

Csak csont és bőr volt az egyik lába a másik ennek ellenkezője

Nem mert csajozni, Rövid gatyát felvenni,engem ez nem érdekelt és gyerekként én parancsoltam rá Rövid gatya és megyünk biciklizni akinek nem tetszik ne nézze mondtam neki - képzeld lett barátnője nem is 1, és leszarta hogy néz ki a lába boldogan élt.

És talált olyan munkát ahol nem volt gond sánta, nem tud lépcsőzni. Mindezt egy kis Buza gyerek hatására.

36 - elhiszem hogy finom az önsalynálat méze, de le kéne raknod a szopgatását.

2024. szept. 6. 10:11
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

#43 (10:11) - te valami funkcionális analfabéta lehetsz - ugye?

Vegyünk egy hétköznapibb esetet:

[link]

Az alábbi videón látható úriember miért nem talált munkát a hazájában?

2024. szept. 6. 10:28
 45/57 anonim ***** válasza:
89%

Miért nem keresel egy szex partnert? :)

2024. szept. 6. 10:42
 46/57 anonim ***** válasza:
82%

Mert az úgy működik hogy csettintek egyet es jönnek a szexpartnerek

Ja nem

2024. szept. 6. 10:52
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi csak kérdeztem.

2024. szept. 6. 10:57
 48/57 anonim ***** válasza:
78%

46, férfiak körében

De igen!.

Még csettitenem se kell

Szexpartnert találsz a Grinderen. Kapcsolatot azt nem.

2024. szept. 6. 11:26
 49/57 anonim ***** válasza:
78%

44

Az úr panaszait és rágalmait meghalgattam

Arról nem beszél miért is verte meg a rendőr?

Miért nem megy dolgozni?

Nagybátyám is rokkant nyugdíjas volt és volt még jó pár rosszabb és hasonló helyzetben lévő ismerősöm, van aki le is diplomázott közbe.

Elmentek portásnak, műzeumőrnek

Számítógépes gurunak stb.

Nem tudom salynálni az ilyen embereket. Bocsánat érte.

Számára mindenki hibás, csak ő nem.

2024. szept. 6. 11:45
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

#49 - természetesen csak besétál az ember a munkaügyi hivatalba, és máris kapja a portás, múzeumőr, esetleg számítógépes guru állásajánlatot

- ja nem...

P.S.

Te már elmúltál 16 éves? Esetleg már túl vagy a hetvenen? Kijársz néha az utcára?

Még megsúgom, az előbbi kettő sikeres megpályázásához igencsak komoly ismeretség szükséges, az utóbbihoz pedig sokévnyi szakképződés, mert az egy speciális élethivatás. Hirdetett biztonsági őr állások esetén pedig nem lehet az ember egy kicsit se rokkant - hanem éppen ellenkezőleg - fizikai alkalmasság vizsga és egyéb oklevél is szükséges.

Amúgy meg már lassan 35 éve nem a szocializmusban élünk, hogy valakinek három műszakos szalagmunkától kényelmesebb állást adjanak csak úgy. Még egy mezei takarító pozícióra is "tisztítástechnikusi" oklevelet kérnek, a targoncás állásokért már ölik egymást az emberek, mert ott nem kell 12 órán keresztül pihenés nélkül lábon állniuk a gyárcsarnokban.

[link]

2024. szept. 6. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!