Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt 30 feletti szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 30 feletti szűz meleg férfiak?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért sikerült így, mi az oka, hogy még nem voltatok senkivel? Esetleg tudatos döntés volt?

szept. 5. 01:07
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%

De a melegséged lényegében nem egy részed? Amit meg gyűlölsz, szóval ez öngyűlölet.

Az a baj, hogy a gép ezt dobta, és ezzel csak két dolgot tudsz kezdeni: vagy elfogadod vagy életed végéig utálod.

Az “ilyen élet” alatt mit értesz? Mert a melegek között is nagy különbségek vannak, hogy a két szélsőséget említsem: hookup culture és a párkapcsolat. Tudom a sztereotípia az elsőt erősíti fel, viszont nem zárja ki a másikat sem.

Amúgy megértem, hogy frusztrál. Ha lenne egy gomb amit megnyomok, vagy egy gyógyszer amit beveszek, és azzal heterová válnék, nem zárom ki, hogy megtenném. Sőt… Senki se szeretne egy bonyolultabb életet, már pedig ugye a normák nem könnyítik meg a dolgokat, mert ha kilógsz a sorból, az félelmetes tud lenni.

Azt sajnálom, hogy az egyetlen utat ebben látod. :(

szept. 5. 12:15
 22/57 anonim ***** válasza:
7%

Nem ezt dobta, mert 13 eves koromig a lanyok tetszettek

Csak utana a rohadt k**va isten kiba**szott velem, valosziu azert mert utáltam templomba jarni es ez a bosszú

szept. 5. 12:18
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Kaptam már eleget a meleg élettől, de ha módomban lenne, akkor sem lennék hetero, de még bi sem soha.

Nagyon szép dolgok vannak a mi életünkben is, csak nem mindig az jön az utunkba !

szept. 5. 12:22
 24/57 A kérdező kommentje:
Én is amúgy kapcsolatban vagyok egy férfival, szóval a 17-es válaszoló tömeggyilkosos válaszát nem tudom hová tenni. Csak simán nem tudtam elaludni és eszembe jutott a téma. Köszönöm a válaszokat.
szept. 5. 13:47
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

Valoszinu abbol ered hogy ha neki is szar akkor legyen masnak is szar

De attol neki nem lesz jobb ha elkezd tomeggyilkolni

szept. 5. 13:58
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

#22 Esetleg biszex vagy? Valahol olvastam, hogy a szexualitás idővel változhat.

Amúgy, ha van Isten, akkor velem úgy “cseszett ki”, hogy közben meg jártam templomba, aztán mikor felismertem, hogy a fiúkat szeretem, akkor meg hiába imádkoztam.

szept. 5. 14:18
 27/57 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nem Isten cseszett ki veled, hanem te cseszel ki magaddal hosszú évek óta.
szept. 5. 14:45
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

Anális szex még nem volt soha.

Amúgy jól nézek ki, de szociális fóbiám van, nem szeretek emberek között lenni.

Itthon szoktam edzeni is.

Saját lakásom soha nem lesz, vagy addigra már olyan öreg leszek, hogy nem akar senki se szexelni velem:)

Máshoz meg nem szeretnék menni.

Amúgy is vidéki vagyok, így a lehetőség sem sok.

36/f

szept. 5. 17:05
 29/57 anonim ***** válasza:
82%
Miert most még akar valaki szexelni veled? 😂🤣
szept. 5. 17:25
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
43 évesen szűz vagyok, mert sose vonzott az análszex. Mondjuk, én titkolom is a melegségem, szóval így is fogok meghalni, de már nem érdekel.
szept. 5. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!