Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 feletti érett férfiak mennyire szeretik a szűz popsiju fiatal passzivakat? 18/f
Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 12:47
1/10 anonim válasza:
Gondolom ha aktív, akkor nagyon. Közel 30-asként én is szeretném 😄
2/10 anonim válasza:
NAGYON szeretik, ha.... azon kívül, hogy fiatal és szűz, más szempontból is szerethető.
Értem ezt a külsejére és természetére, belső tulajdonságaira.
Nekem például biztos nem jönne be egy fiatal, szűz popsijú, ám hisztérikus, 150 cm magas és 120 kg testsúlyú fiú.
3/10 anonim válasza:
Beszéljetek a magatok nevében. Én nem kezdek gyerkekkel.
4/10 ZoltanAnglia válasza:
A legtobb meleg a fiatalokat reszesiti elony en... En is.
5/10 anonim válasza:
a legtöbb pedofil hajlamúnak biztos bejön, az meg rohadt igénytelen amikor egy tizenéves összeáll egy vén szottyadt 40es palival aki már mozogni se bír és még elhízott is xD
6/10 anonim válasza:
Én 43 éves vagyok. Nekem a férfias pasik jönnek be, és ha lehet 25 - től felfelé. Ahogy egy előttem szóló írta, a 18 éves még gyerek. Ja, és 40 felett nem érzem magam vénnek, nem vagyok szottyadt, sőt sportos, fiatalos vagyok, és tudok mozogni, és elég aktív a szexuális életem.
7/10 anonim válasza:
Meleg v. hetero tökmindegy a férfiak többségének bejön a "ropogós husi" fiatal partner. Ettől aki ínyenc a milfekre is hajt a heterók közül :)
8/10 anonim válasza:
Még nem vagyok 40, csak 34. De egy fiatal szűz popsíjú 18 évesnek mindent megtennék. Isteniek. 😁
9/10 anonim válasza:
atyám de sok itt a pedo hajlamú xd
10/10 Wooper180 válasza:
Ha valaki akarja hogy leszopjam az írhat nekem privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!