Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 30 feletti szűz meleg férfiak?
Gyerekkorom óta csúnya vagyok - feminin és közepesen túlsúlyos testalkattal - ezért sohase kellettem senkinek.
A családom és rokonságom a római katolikus vallás nevű elmebajban szenvedett, ezért még heteróként is szinte csak a csodával határos módon találhattam volna valakit. Valószínűleg tudatosan rombolták a személyiségemet és a spontán szövődő emberi kapcsolataimat, hogy a normális életlehetőségektől elidegenítve vonzóvá váljon számomra a papi hivatás.
Mivel a megzakkantásom nem jött össze a tervek szerint, így a klerikalista-fasiszták 30 környékén nyíltan lebvziztak és derékba törték a karrieremet. A klerikalisták által uralt helyi titkosszolgálatok bejegyeztek megbízhatatlan elmebetegnek - így "de facto" hivatalos eljárás nélkül elérvénytelenítve a tudományegyetemi diplomámat. (Előtte gondosan ügyeltek arra, hogy karrierileg ne tudjak eléggé elindulni az esetleges külföldre meneküléshez, ráadásul a nehéz évektől már nagyon kiégett voltam.)
Most a negyvenes évem felénél járok, teljesen szétesett élettel már kb. lehetetlen vonzó és fiatal srácot találni (amire annyira vágytam anno, hogy a lányokra rá se néztem). A megpunnyadt vén faxok meg már annyira sem érdekelnek mint a korombeli széparcú, sovány testalkatú és kismellű nők - akik már egyre jobban tetszenek - de természetesen ez az érzés soha sem lesz már kölcsönös...
Utalom hogy nekem nem jutott nornalis élet csak ez a szar hogy ferfi letemre mas ferfival kene szexelnem
Ferfi letemre f*szt kene szopnom
Fujj de gáz 🤮🤮
En normalis eletet akarok, nem ilyet
Undorito az egesz
Emlekszem mar 20-on eves koromba is gyuloltem az egeszet
Irigykedem mas sracokra hogy mehetnek csajozni szabadon
Nekem meg ez a szar jutott
Titokba ismerkedni, a legtobb b*zi csak szexelni akar
Undorito az egész
#3 (06:41) - a kamu hozzászólásod - na, az a "fujj de gáz"!
😱
Egy meleg soha sem nevezi "szar"-nak az azonos neműek iránti érzéseit. Persze a rémes társadalmi állapotokra lehet panaszkodni bőven, de semmilyen épelméjű meleg nem undorodik a homoszexuális érzés csodálatos ajándékától!
☹️🙁😞
Ez nem kamu
Igy érzem
Azért írtam ezt, mert igy érzem
Utálom hogy nekem nem jutott normális élet
Normális gyerekkor, semmi
13 evesen már megkulonboztetve érzetem magam emiatt a szar miatt
Életkedvem 0 volt
Masok mentek bulizni meg csajozni
Nekem mi maradt? Semmi
Csak az őrlődés
Normális életet akarok, nem ezt a szart!!!
#6 - de emberünknek ezt már nagyon ideje lenne kinőni "30 felett", mert különben minek panaszkodik egy melegeket már hivatalosan elfogadó világban, hogy "Nekem meg ez a szar jutott"?
Mitől "szar" neki? - hisz már megpróbálhatná kiélni magát! Vagy már odalettek az életlehetőségei a papi karriere miatt?
En nem homofob vagyok csak en nem akarok ilyen lenni
Pont leszarom hogy mas ilyen
En nem akarok ilyen lenni
Rám van kenyszerítve ez az egész szarság
Pedig annyi jó nő van a világon
Mégis ferfi létemre ezt a hányadék életet kéne élnem
Mit érek az elfogadással? Mindig én leszek a kulonbozo barhova is megyek
Anyámék homofóbok, munkatársak szintén,bhol van itt melegeket már hivatalosan elfogadó világ?
Az álmaidba legfeljebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!