Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt 30 feletti szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 30 feletti szűz meleg férfiak?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért sikerült így, mi az oka, hogy még nem voltatok senkivel? Esetleg tudatos döntés volt?

szept. 5. 01:07
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
65%

Gyerekkorom óta csúnya vagyok - feminin és közepesen túlsúlyos testalkattal - ezért sohase kellettem senkinek.

A családom és rokonságom a római katolikus vallás nevű elmebajban szenvedett, ezért még heteróként is szinte csak a csodával határos módon találhattam volna valakit. Valószínűleg tudatosan rombolták a személyiségemet és a spontán szövődő emberi kapcsolataimat, hogy a normális életlehetőségektől elidegenítve vonzóvá váljon számomra a papi hivatás.

Mivel a megzakkantásom nem jött össze a tervek szerint, így a klerikalista-fasiszták 30 környékén nyíltan lebvziztak és derékba törték a karrieremet. A klerikalisták által uralt helyi titkosszolgálatok bejegyeztek megbízhatatlan elmebetegnek - így "de facto" hivatalos eljárás nélkül elérvénytelenítve a tudományegyetemi diplomámat. (Előtte gondosan ügyeltek arra, hogy karrierileg ne tudjak eléggé elindulni az esetleges külföldre meneküléshez, ráadásul a nehéz évektől már nagyon kiégett voltam.)

Most a negyvenes évem felénél járok, teljesen szétesett élettel már kb. lehetetlen vonzó és fiatal srácot találni (amire annyira vágytam anno, hogy a lányokra rá se néztem). A megpunnyadt vén faxok meg már annyira sem érdekelnek mint a korombeli széparcú, sovány testalkatú és kismellű nők - akik már egyre jobban tetszenek - de természetesen ez az érzés soha sem lesz már kölcsönös...

szept. 5. 06:23
 2/57 anonim ***** válasza:
100%
En 40 feletti szuz vagyok
szept. 5. 06:38
 3/57 anonim ***** válasza:
23%

Utalom hogy nekem nem jutott nornalis élet csak ez a szar hogy ferfi letemre mas ferfival kene szexelnem

Ferfi letemre f*szt kene szopnom

Fujj de gáz 🤮🤮

En normalis eletet akarok, nem ilyet

Undorito az egesz

Emlekszem mar 20-on eves koromba is gyuloltem az egeszet

Irigykedem mas sracokra hogy mehetnek csajozni szabadon

Nekem meg ez a szar jutott

Titokba ismerkedni, a legtobb b*zi csak szexelni akar

Undorito az egész

szept. 5. 06:41
 4/57 anonim ***** válasza:
44%

#3 (06:41) - a kamu hozzászólásod - na, az a "fujj de gáz"!

😱

Egy meleg soha sem nevezi "szar"-nak az azonos neműek iránti érzéseit. Persze a rémes társadalmi állapotokra lehet panaszkodni bőven, de semmilyen épelméjű meleg nem undorodik a homoszexuális érzés csodálatos ajándékától!

☹️🙁😞

szept. 5. 07:18
 5/57 anonim ***** válasza:
44%

Ez nem kamu

Igy érzem

Azért írtam ezt, mert igy érzem

Utálom hogy nekem nem jutott normális élet

Normális gyerekkor, semmi

13 evesen már megkulonboztetve érzetem magam emiatt a szar miatt

Életkedvem 0 volt

Masok mentek bulizni meg csajozni

Nekem mi maradt? Semmi

Csak az őrlődés

Normális életet akarok, nem ezt a szart!!!

szept. 5. 08:09
 6/57 anonim ***** válasza:
100%
#4 Mondjuk én el tudom képzelni, hogy valakiben így csapódik le a társadalmi elvárás okozta kényszer. Vannak olyanok is akik homofóbok, de valójában amúgy pasira vágynak, csak mivel a bennük felépült gátak, stb nem engedik, ezért belső feszültség alakul ki, és ez akár önutálatban, akár mások utálatában fejeződhet ki.
szept. 5. 08:23
 7/57 anonim ***** válasza:
86%

#6 - de emberünknek ezt már nagyon ideje lenne kinőni "30 felett", mert különben minek panaszkodik egy melegeket már hivatalosan elfogadó világban, hogy "Nekem meg ez a szar jutott"?

Mitől "szar" neki? - hisz már megpróbálhatná kiélni magát! Vagy már odalettek az életlehetőségei a papi karriere miatt?

szept. 5. 08:38
 8/57 anonim ***** válasza:
100%
Azt elismerem, hogy dolgoznia kellene az önelfogadáson, vagy rájönnie, hogy a normális az a “társadalmi normáknak megfelelőt” jelenti. Viszont azt is tudom, hogy adott esetben mennyire nehéz elfogadni magad, van persze akinek könnyebben megy, de nem mindenkinek. De az már egy lépés, hogy felismeri, hogy fel-/elismerte, hogy meleg. Mostmár csak az önutálatból kellene valahogy kilépnie, amit szerintem nem lehet “kinőni”. Ezen dolgozni kell.
szept. 5. 08:44
 9/57 anonim ***** válasza:
23%

En nem homofob vagyok csak en nem akarok ilyen lenni

Pont leszarom hogy mas ilyen

En nem akarok ilyen lenni

Rám van kenyszerítve ez az egész szarság

Pedig annyi jó nő van a világon

Mégis ferfi létemre ezt a hányadék életet kéne élnem

Mit érek az elfogadással? Mindig én leszek a kulonbozo barhova is megyek

szept. 5. 09:24
 10/57 anonim ***** válasza:
19%

Anyámék homofóbok, munkatársak szintén,bhol van itt melegeket már hivatalosan elfogadó világ?

Az álmaidba legfeljebb

szept. 5. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!