Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 30 feletti szűz meleg férfiak?
Attól, mert valaki meghízott vagy öreg nem fog felizgulni hasonlókra.
Meg az miféle élmény, ha olyannal szexel, akihez nem vonzódik?
Ezzel az erővel nővel is szexelhetne.
Ha ronda, akkor inkább fizessen érte, de az élmény legyen, ne olyan érzés, hogy "jobb nem jut".
Amúgy ha heteró férfi lennél még nehezebb dolgod lenne, mert a nők válogatnak, és sokuk nem is szereti a szexet, csak kényszerből vagy haszonból teszik.
Ha átlagos nő valaki, na neki van a legkönnyebb, mert könnyen talál, ingyen.
Egy jó nőnek meg fizetnek is érte, ha nem pénzben, de ajándékok, stb.
Szóval ne akarj heteró férfi lenni.
30 felett pláne ne, mert ott már a külső sem elég, hanem azt nézik mennyi pénzed van!
Vidéki vagyok
Elkeseredett válaszoló ha te is vidéki vagy elmultál 30éves, nem volt még komoly kapcsolatod nővel akkor van egy szomorú hírem.
Az egész falu elkönyvelt melegnek. Felénk ez így működik nincs kifogás hogy csúnya vagyok.. Ilyesmi mert vannak ugyan így lányok is, és ők egymásba találnak.
6000 fős településen lakok, de nem járok sehová, egy kis, eldugott utcában lakok, kb csak a boltban ismernek látásból.
Amúgy nem izgat ki mit gondol, szerintek senki nem foglalkozik velem.
Vannak rokonaim is a faluban, akik tudják, ha ők elmondták el, ha nem, nem.
Engem ez nem izgatott soha.
Amúgy se merné megkérdezni senki, de ha megkérdeznék, akkor is megmondanám, hogy semmi közük hozzá.
De mivel szülőkkel lakom, így arra gondolhatnak, hogy lúzer vagyok:)
De tényleg pár szomszédon kívül alig ismer valaki, így nem érdekel ez.
Én sosem utáltam magam, már tizenévesen elfogadtam, nekem ez nem okozott gondot.
Inkább az okoz gondot, hogy nem tudok önálló életet élni.
Az, hogy összeköltözzek melegekkel nem vonz, mert introvertált vagyok, nem szeretem a nyüzsgést.
És 36 évesen már nem arra vágyok, hogy úgy, éljek, mint egy kolis.
Az egyetem alatt is inkább 60 km-ert utaztam naponta, mert nem akartam idegenekkel élni.
Amúgy öcsém is velünk él, ő heteró, de ő tudatosan szingli.
Nem is akar párkapcsolatot.
De mi nem élünk szociális életet, de nem hinném, hogy bárkinek magyarázattal tartoznánk.
Városban én azért szeretnék élni, mert kényelmesebb, meg több a munkalehetőség.
Én úgy szoktam mondani, hogy csak fizikálisan élünk vidéki életet:)
A jópofizás idegenekkel sosem vonzott.
Tinédzserkoromban megcsonkították a melleimet. Úgy elcsúfítottak, hogy 30 éve strandra sincs gyomrom elmenni, pedig már öreg vén faxként nem nagyon lenne feltűnő a dolog egy félreesőbb, gyengén látogatott helyen.
El nem tudnám képzeni, hogy egy másik ember előtt egy ilyen elcsúfított testtel mutatkozzak, ezért nem volt még szexuális kapcsolatom. Amúgy sem vagyok szép, tehát senki nem nyomult rám annyira, hogy esetleg télikabátban összejöjjön valami - a szitut cinikus pofával lekezelvén odamondva, hogy "te akartál velem édes, most meg mit sírsz?"
Annak idején kártérítésért akartam perelni, de az orvosok majdnem nyíltan kiröhögtek, hogy "kinek számít az összebarmolt férfimell?" Az ország egyik vezető szexuálpszichológusa bírósági szakértőként két évig képtelen volt bíróságra vinni az ügyet, mert minden orvos csak azt volt hajlandó igazolni, hogy teljesen legitim "rákmegelőző" gyógyászati eljárást végeztek el rajtam - utána még nyíltan kigúnyolt egy munkahelyemre küldött levéllel.
A témában illetékes pszichológusi kamara elé került az ügy, ahol 100%-ra elhúzták a témát - minden "Lege artis!". Utána lesároztattak a munkahelyemen, összerombolták a bizalmat a maradék szociális hátteremmel (kb. olyan stílusban, ahogy Legaszovnak az megígérték a Csernobil című minisorozatban) és elmebetegnek regisztráltak be a helyi kertészegyletnél - ezért lassan húsz éve segélyen élek, és esélytelen hogy valaha is kártérítést kapjak az életem államintézményes eszközökkel való teljes tönkretételéért.
Minden 1-2 évben valamilyen szervezett zaklatással adják a tudtomra, hogy megfigyelés alatt tartanak. (Többnyire orvosi rendelőkben vagy hipermarketekben történnek furcsa találkák.)
A szex bármely emberi méltóságot nem sértő formája számomra elérhetetlen - hisz például ha egy évnyi segélyemet összekuporgatva, azt egy prostituáltra akarnám áldozni - hogy egyszer az életben én is szűztelenítve legyek - akkor az már előre tudhatnák és megszervezhetnének valamilyen ocsmányságot, hisz a telefon és e-mail megfigyelése nem probléma a katonai titkosszolgálatnak - hisz a csonkítás a szomszéd országbeli klerofasiszták fellegvárában - a "Hlinkográdi" katonakórházban esett meg.
Mindezért törvényszerűen életem végéig szűz maradok.
Ja de ha hetero lennék akkor mehetnék prostihoz
Nem érezném magam megkulonboztetve a tarsadalomba
Minden mas jobb lenne mint ez
Hányadék
Meleg prostinak csak az alja c megy
Igy 30 ev f*szverés utan nagyon fura lenne fizikailag osszekapcsolodni egy masik emberrel, nem hinném hogy ezt meg tudnám tenni
Szerintem nincs veled baj.
Biztos lesz valaki :)
Levelezni se levelezel senkivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!