Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan 35 év feletti, meleg férfiakkal ismerkedni, akik a saját korosztályukban keresnek társat?
Homoszexuális férfi vagyok, jövő hónapban leszek 39 éves. Tavaly novemberben ért véget a kapcsolatom, most úgy érzem, készen állok, hogy egy komoly társat keressek.
Persze tudom, hogy van Romeo, hotbull, tinder, grindr ès badoo, de ezeken minden korombeli a 18-20 évesek után fut. Én 35-50 között keresnék, de mindenkitől megkapom, hogy öreg vagyok, nálam idősebbektől is.
Van még olyan érett meleg, akik nem nyunyókról álmodozik?
Figyelj én 54 évesen kaptam meg 58 évestől,hogy öreg vagyok hozzá?..!!
Pedig sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál.Ez van, előítélet mindenhol.
Ezért nem megy az ismerkedés sajnos..és azért, mert a komoly kapcsolat ma már riasztóan hangzik.
#1: Persze, az offline is egy opció, bár szerintem a Magnum nem éppen a komoly kapcsolatok megalapozására való hely.
#2: Persze, szerencsére nem mindenki, ez nem általánosítás akart lenni. Mondjuk azért megértem őket, sokak számára vonzó egy fiatal, csak szerintem elég irreálisan állnak az egész dologhoz (korkülönbség, gondolkodásmód, kinézet) Azért a csalódások ellenére nem adom fel.
#3: Az igen. Szomorú, pedig szerintem ebben a korban már komoly kapcsolaton kellene gondolkodnia az éppen egyedül maradt meleg férfiaknak.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Egy értelmes,kulturált fiatalembernek nagyon örulnék,ha tudja mit akar és azért tesz is...
54F/Bp
Talán az állandó panaszkodásodtól tűnsz öregebbnek.
"szerintem a Magnum nem éppen a komoly kapcsolatok megalapozására való hely"
Egy jó kapcsolat alapja a jó szex.
Felejtsd el őket kedves kérdező. A te korosztályodbnan vannak a legszexibbek. Újíts be egy jó, fiatal pasival.
Írtam privit, nagyon szimpinek tűnsz.
18 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!