Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért irigyek és féltékenyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigyek és féltékenyek annyira az emberek, hogy sok helyes, fiatal srácot megkapok?

Figyelt kérdés
Jó módú középkorú férfi vagyok és szeretem támogatni a fiatal fiúkat. Középiskolások, egyetemisták sohasem mondtak még nemet és bármire hajlandeóak voltak az ágyban ezért cserébe. Nagyon élvezem ezt, de bárkiről beszélek erről, akár online, akár élőbe, mindig csak az irígységet és a frusztrációt látom bennük, pedig szerintem bárki kihasználná ezt a lehetőséget, ha tehetné. Mi értelme lenne csak álmodozni, vagy elhalasztani a lehetőségeket, nem pedig élvezni az életet?

2023. márc. 16. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 A kérdező kommentje:

Jól van srácok, viselkedjetek végre felnőttként. :) Úgysem írok nektek privátban, sem facebook, twitter, insta vagy tiktok elérhetőséget nem adok, pedig most már biztosan halál kíváncsiak vagytok, azért provokáltok.

Hagyjuk ezt, mindenki menjen a saját dolgára.

2023. márc. 19. 13:47
 72/74 anonim ***** válasza:
86%

Vázolom: a kérdező egy komplexusos egyén, aki kiír egy nem létező helyzetet, erre pedig megerősítést vár, hogy ő a faxa gyerek. Ráadasul meggyőződese, hogy aki nem ert egyet azzal erkölcsileg, hogy pénzért vesz meg embereket, azokra azt mondja: irigyek rá.

Itt toporzékol, és minden erejével azon van hogy bizonyítsa a felsőbbrendűségét. Emögött pedig súlyos kisebbségi komplexusok vannak.

2023. márc. 19. 13:57
 73/74 anonim ***** válasza:
89%
Nem akartalak sem megsérteni, sem kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy megkérdeztem, mióta vagy impotens? Aki erősen bizonygatja az igazát, ott az elfojtott vágyak törnek elő. De ha nem akarsz beszélni róla sem itt, sem más platformon, akkor bocsánat, tényleg hagyjuk is.
2023. márc. 19. 14:10
 74/74 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2023. márc. 19. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!