Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért irigyek és féltékenyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigyek és féltékenyek annyira az emberek, hogy sok helyes, fiatal srácot megkapok?

Figyelt kérdés
Jó módú középkorú férfi vagyok és szeretem támogatni a fiatal fiúkat. Középiskolások, egyetemisták sohasem mondtak még nemet és bármire hajlandeóak voltak az ágyban ezért cserébe. Nagyon élvezem ezt, de bárkiről beszélek erről, akár online, akár élőbe, mindig csak az irígységet és a frusztrációt látom bennük, pedig szerintem bárki kihasználná ezt a lehetőséget, ha tehetné. Mi értelme lenne csak álmodozni, vagy elhalasztani a lehetőségeket, nem pedig élvezni az életet?

2023. márc. 16. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 A kérdező kommentje:
30.: Felesleges irigykedni, elég nyilvánvaló, hogy ha fiatal vagy, ha idős, veled nem foglalkoznak helyes fiúk, velünk igen.
2023. márc. 17. 19:20
 32/74 anonim ***** válasza:
85%
Öndicsöítés büdös, és mindig hazugság. Eleve az hogy szexért fizetsz, nem vall nagy igényességre. De hát aki itt tart szellemileg, sőt bebeszéli magának, hogy bárki is irigy rá, az kérlek nárcisztikus.
2023. márc. 17. 20:18
 33/74 A kérdező kommentje:
Nem nagy igényesség? A fiúk terén vagyok a legigényesebb, ahogy írtam is már.
2023. márc. 17. 20:27
 34/74 anonim ***** válasza:
95%
Igényes? Te??? Az aki fizet a szexért? Hagyd már ezt az egófényezést! (Ebből is látszik, hogy valóban nárcisztikus vagy. S pontosan emiatt vagy megvezethető, mert mindent elhiszel ami téged dicsér. Lásd ezek a kis fiúcskák, akiknek elhiszed hogy pénz nélkül is szexelnének velef.)
2023. márc. 17. 20:31
 35/74 anonim ***** válasza:
90%

Hidd el, hogy nem vagyunk irigyek. Én személy szerint biztosan nem.

Én ingyen kapom meg őket, max egy kávéra hívom meg. És biztos vagyok benne, hogy te sem irigykedsz emiatt. Az a te életed, ez meg az enyém. Elférünk mindketten a bolygón.

Pacsi!

2023. márc. 17. 20:32
 36/74 anonim ***** válasza:
92%
33-as.Szerintem meg irigykedik rád a kerdező. Neked elég egy kávéra meghívni őket, a kérdező meg több pénzt beleöl abba hogy szexelhessen. Következtetés: te vagy a jobb.
2023. márc. 17. 20:38
 37/74 anonim ***** válasza:
93%
Beszéltem már jópár ilyen palival aki menőzött hogy milyen jó srácokat megkap, aztán amikor megtaláltam a twitterjüket akkor egy helyes srácot se láttam xD Az ilyeneknek mint a kérdező már az is helyes aki vékony meg fiatal, pedig az nagyon messze áll még a dologtól. Tehát hiába írod bele minden válaszba hogy milyen igényes vagy, más valószínüleg elhányná magát ha meglátna téged vagy a srácokat akiket dugsz.
2023. márc. 18. 07:25
 38/74 anonim ***** válasza:
79%
Én jót nevetek azon, hogy itt egyesek mennyire felháborodtak a dolgon, meg látatlanban fikázzák a kérdezőt, meg a fiúit. Srácok, ha lenne egy kis élettapasztaltotok, tudnátok, hogy az ilyen kapcsolatokban nem az átlagos, vagy az alatti fiúk kapnak pénzt. Egy gazdag ember nyilván nem fog egy középkategóriáa srácnbak fizetni, ha pénzért jókat is megkaphat. Ebben van a logika. Engedjétek el gyerekek, valakinek bejön az élet, valakinek nem.
2023. márc. 18. 16:05
 39/74 anonim ***** válasza:
92%
38 valóban nem érted igaz? Ha a kérdezőnek annyira "bejönne" az élet, akkor nem szorulna arra, hogy pénzért vegyen meg magának másokat.
2023. márc. 18. 16:17
 40/74 anonim ***** válasza:
89%

39: hát ezt így látatlanba nem tudhatjuk. Én azért lennék a helyében.

38-as voltam.

2023. márc. 18. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!