Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért irigyek és féltékenyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigyek és féltékenyek annyira az emberek, hogy sok helyes, fiatal srácot megkapok?

Figyelt kérdés
Jó módú középkorú férfi vagyok és szeretem támogatni a fiatal fiúkat. Középiskolások, egyetemisták sohasem mondtak még nemet és bármire hajlandeóak voltak az ágyban ezért cserébe. Nagyon élvezem ezt, de bárkiről beszélek erről, akár online, akár élőbe, mindig csak az irígységet és a frusztrációt látom bennük, pedig szerintem bárki kihasználná ezt a lehetőséget, ha tehetné. Mi értelme lenne csak álmodozni, vagy elhalasztani a lehetőségeket, nem pedig élvezni az életet?

2023. márc. 16. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:

Nekem még egy srác sem mondott nemet, nálam az alap, hogyha nincs meg a szimpátia, akkor semmi sem lesz. Ha minden okés, akkor közöltem, hogy ráadásként támogatnám is, nem gyengén. Jól látni azt szex közben, hogyha valaki szívesen csinálja a dolgokat, vagy csak a pénzért. Szerencsére, én az előbbit tapasztalom. És tényleg senki kapcsolatát nem akarom leszólni, de ez messze nem az, amikor mondjuk 40 évesen összejövök egy 20 éves sráccal, és elvagyunk valahogy.

Valaki említett itt 1,5 millió forintokat, hát én ha akarok, egy hónapban ennyit költök minden szempontból első osztályú, prémium kategóriás fiatal fiúkra. És a többszöröse jön be.

Azt elhiszem, hogy nehéz elhinni, hogy egy magára igényes férfi is támogathat srácokat, és akkor is könnyű erkölcsösködni, meg elvetni a dolgot, ha az ember a közelébe sincs ilyen lehetőségeknek, de én azt gondolom, ezt a lehetőségemet bárki kihasználná, ha tehetné.

Az 1, 13, 15 válasszal egyetértek, sok igazság van benne, főleg abban, hogy a fiatal fiúk megkapják az érettektől azt a gondoskodást, amit a kortársaktól nem. Nekem is jelezték már vissza, hogy jól esik nekik, hogy valaki szereti és becsüli őket és ezt nem csak a pénz miatt mondták, a szemükön, beszédjükön, viselkedésükön nagyon lejön, hogy anélkül is bejön nekik a dolog.

Persze ez akkor jó, ha sok szempontból ütős a srác, én sem kínálom fel a lehetőséget minden fiatalnak, akit az utcán látok.

2023. márc. 17. 17:01
 22/74 anonim ***** válasza:
56%
"Nekem is jelezték már vissza, hogy jól esik nekik, hogy valaki szereti és becsüli őket és ezt nem csak a pénz miatt mondták, a szemükön, beszédjükön, viselkedésükön nagyon lejön, hogy anélkül is bejön nekik a dolog." 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. márc. 17. 17:04
 23/74 anonim ***** válasza:
85%
Hát azért megnézném hogy is néznek ki azok a "prémium kategóriás fiatal fiúk". Általában aki tényleg helyes az szóba sem áll idősebbel, max a saját korosztályával. Lehet csak szerinted helyesek, az emberek 90%-a meg előnytelennek találnák őket.
2023. márc. 17. 17:10
 24/74 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy megnéznéd, de nyilván nem fogok képeket mutaogatni róluk, hogy kiverd rájuk, tudod, diszkréció. Lehet, hogy veled szóba sem állnak ilyen srácok, de én nem szólítok le Átlagpistikéket, pláne nem fizetek nekik.
2023. márc. 17. 17:16
 25/74 anonim ***** válasza:
55%
Ráadasként támogatod is azt, akivel kölcsönös a szimpátia?! Nemkicsit beteg vagy!!! A kis méreted vagy mást kompenzálnál ezzel??
2023. márc. 17. 17:43
 26/74 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező! Ha mindez igaz is volna amit állítász, az hogy dicsekszel is ezzel, eleve hiteltelenné tesz. Én pl láttam egy repülő zöld tehenet, és mindeki irigy rám emiatt...
2023. márc. 17. 18:08
 27/74 anonim ***** válasza:
65%

23-as: "Általában aki tényleg helyes az szóba sem áll idősebbel, max a saját korosztályával."

Ebben nagyot tévedsz! 39 éves vagyok, egy 18 éves sráccal randizom. Amikor kezdeményezett, egyértelműen jelezte, hogy tetszem neki és nagyon helyes fiú.

Kérdező: szerintem ezt olyan soha nem fogja megérteni, aki nem olyan szerencsés, hogy helyes fiatal fiúval lehet. Igazad van, a zsigeri irígységet itt is kiérezni sok hozzászólásban. Ha neked ez a dolog tetszik, élvezed és kölcsönös a beleegyezés, hajrá!

2023. márc. 17. 18:10
 28/74 anonim ***** válasza:
77%
Nem az a gond hogy fiatalokkal van, hanem hogy pénzért vannak vele, és a kérdező ezt kicsit sem érzi saját magára nézve degradálónak.
2023. márc. 17. 18:13
 29/74 A kérdező kommentje:

26.: Jó neked, én nem irigyellek, örülök, hogy volt egy jó napod. Hiteltelenség helyett én itt kínzó irígységet érzek. Nyilván mindenki nagyon jól tudja egy kérdés alapján, hogy milyenek a kapcsolataim. :D

27.: Ott a pont. További szép élményeket nektek is. :)

2023. márc. 17. 18:28
 30/74 anonim ***** válasza:
85%
27, szerinted helyes fiú, de lehet hogy a vele egykorúak számára nem az😀
2023. márc. 17. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!