Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért irigyek és féltékenyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigyek és féltékenyek annyira az emberek, hogy sok helyes, fiatal srácot megkapok?

Figyelt kérdés
Jó módú középkorú férfi vagyok és szeretem támogatni a fiatal fiúkat. Középiskolások, egyetemisták sohasem mondtak még nemet és bármire hajlandeóak voltak az ágyban ezért cserébe. Nagyon élvezem ezt, de bárkiről beszélek erről, akár online, akár élőbe, mindig csak az irígységet és a frusztrációt látom bennük, pedig szerintem bárki kihasználná ezt a lehetőséget, ha tehetné. Mi értelme lenne csak álmodozni, vagy elhalasztani a lehetőségeket, nem pedig élvezni az életet?

2023. márc. 16. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
100%

A mostani partnerem 20 évvel fiatalabb. Az előző 26 évvel volt fiatalabb.

24 évesen egy 18 évvel fiatalabb társam volt. Azóta csak nagyobb korkülönbség volt az én javamra. Gyárban dolgozom, gyiket sem támogattam. Én biztosan nem vagyok rád irigy. 😇

2023. márc. 16. 23:23
 12/74 anonim ***** válasza:
100%
*24 évesen egy 18 éves társam volt. Elnézést, elírtam.
2023. márc. 16. 23:24
 13/74 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem téves gondolat, hogy a pénz dolog miatt rázna a hideg bárkit. Az már csak egy aprócska pont az i betűn. Van az emberiségnek egy másik fele, akik pszichológiailag képtelenek erre a fajta lazaságra. Ugyanúgy nem fognak nulla forintért élményből se, ha akarnák se, meg milliókért se csak úgy felrohangálni akárkik lakására, pláne nem, hogy az apja lehetne. Mindenki el tudja magáról dönteni, melyik lazasági embertípusba tartozik, a kettő között meg akkora szakadék van, hogy csak na, az elfogadott pénz az már ahhoz képest semmi.
2023. márc. 16. 23:35
 14/74 anonim ***** válasza:
92%

"A tizennyolc alattiaknak szexért "tamogatást" adni nem kicsit bűncselekmény, középiskolások többnyire pedig tizennyolc alatt vannak.

Nagy mázlid, hogy csak álmodozol ilyesmiről."

Erre érdekes nem válaszolt a kérdező.

Eléggé bűncselekmény!

2023. márc. 16. 23:40
 15/74 anonim ***** válasza:
87%

Gyerekek,kár ezen felháborodni,vagy elítélni a kérdezőt.Mindenhez két ember kell.

A fiatalok is benne vannak ebben,még ha pénzért is.Mondjuk a középiskolásokkal necces,de ez van.Ő dolga, és a fiatalok dolga.

Felesleges ezen idegeskedni,akár igaz a kérdés,akár troll.

Egyébként ismerek olyan hatvanas,igazán igénytelen kinézetű idős, elvált férfit,akihez három igen jó kinézetű huszonéves jár.Rákérdeztem az egyiknél konkrétan, amikor ment el tőle és a lépcsőházban szembejött,hogy pénzért van-e nála.És láttam rajta,őszintén mondja azt,hogy nem! Hanem figyelmet,kedvességet is kap az öregtől,amit mástól senkitől nem.

Ilyen is van,nekem is furcsa volt ezt hallani.

De munkám során egyszer egy futár,kb 20 éves sráccal beszélgettem,mmíg összerakták neki az elvinni-valót.Negyedóra beszélgetés volt,de a srác azt mondta,ennyi figyelmet és emberséget nem kapott még,mint tőlem.Nem használtam ki a helyzetet,nem is akartam folytatást,hiszen apja lehetnék.De ma, amikor olyan xar a világ,egy jó szó,emberség,egymás iránti figyelem csodákat tesz.

Magam privát véleménye az egyébként ,hogy pénzért sosem vennék testiséget senkitől.

De más életét nincs jogom elítélni, az az egy ami nem okés,hogy én ebből a kérdésből dicsekvést hallok ki,nem is keveset.

54 F

2023. márc. 17. 04:13
 16/74 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Figyu, ha már a kérdéseid is bújtatott hencegések, akkor ne csodálkozz ha annyira nem szívlelnek az emberek. Legyél szerény.
2023. márc. 17. 06:41
 17/74 anonim ***** válasza:
100%

Az én környezetemben nem tudnál dicsekedni-baráti körömben.

Mindenkinek 1,5millánál kezdődik nettóban az alapfizetése,senki nem lenne rád irigy.

Rossz társaságban vagy,amit te választasz meg. Nem de bár?

2023. márc. 17. 07:07
 18/74 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szánalmas vagy. Ha jól is nézel ki, nem csak azt képzeled, akkor miért kellene fizetned nekik?! Érzelmeket is kapsz a pénzért, vagy csak valamit hagynak neked?!
2023. márc. 17. 09:29
 19/74 anonim ***** válasza:
100%
Na figyelj! Megkapni csak pénzért tudod. Megtartani is csak pénzért tudod őket. Ezek után tedd fel a kérdést, hogy anyádon kívül van-e bárki, aki önmagadért szeret?
2023. márc. 17. 09:32
 20/74 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot nem lehet pénzért megvenni.

Egészséget és szeretetet !

Vehetsz gyógyszert,fizethetsz drága spéci dokikat, annyi,ha már itt tar valaki.

És a legszuperebb ágy-művészeket is,de ez nekik munka.

Én egészséges vagyok, és csak olyannal tudok még ölelkezni is,akit szeretek.Inkább megint megvárom,hogy jöjjön, aki így gondolja ..remélem van még...

2023. márc. 17. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!