Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigyek és féltékenyek annyira az emberek, hogy sok helyes, fiatal srácot megkapok?
Én azt gondolom, hogy inkább azért irigyek, mert Ők nem tehetik meg azt, hogy tudják támogatni Őket.
Illetve, ha támogatod Őket, akkor már megvásárolod azt, hogy megtegyék az ágyban azt, amit Te szeretnél.
Tényleg komolyan gondolod hogy bárki irigy rád? :D
Csak te érzed ezt,szerintem inkább szánalmasnak tartanak..
Veled csak azért fekszik le egy jóképű fiatal srác, mert fizetsz nekik. Gondolom ha nem így lenne,a közeledbe se mennének ezek a srácok. Nem a külsőd,és nem a személyiséged miatt kellesz nekik, hanem a pénzed miatt. Egy Sugar Daddy vagy akkor.
Ha a szexi külsőd vagy a belsőd miatt olvadnának érted ezek a srácok, akkor igen lehetnének irigyek és féltékenyek rád mások akár.. De így mire? :D
A tizennyolc alattiaknak szexért "tamogatást" adni nem kicsit bűncselekmény, középiskolások többnyire pedig tizennyolc alatt vannak.
Nagy mázlid, hogy csak álmodozol ilyesmiről.
3-as:
Igen, komolyan, ez elég nyilvánvalóan lejön, ha személyesen beszélünk.
Nem nézek ki rosszul, rendszeresen sportolok, szeretek olvasni, igényes vagyok magamra és diplomám is van, jól megy a karrierem.
Szerintem nem hülyék ezek a srácok, hogy egy lepukkadt, szakadt szerencsétlenséggel szexelnének pénzért. Még senki sem panaszkodott és mindenegyik bele ment mindenbe, pedig azért voltak mindent bele dolgok.
Akkor mindennapi provokatív kérdésünket a jóistenke megadta...
"Örülök neki, bár velem nem csak kalandoznak, hanem többször alkalmom"
- Hát persze mert pénz kell nekik..
"Szerintem nem hülyék ezek a srácok, hogy egy lepukkadt, szakadt szerencsétlenséggel szexelnének pénzért."
- Lehet nem vagy az... De attól felfoghatnád hogy a pénz miatt vannak csak veled.. Ha ez nem így lenne,akkor nem kérnének pénzt tőled. Vagy nem fogadnák el.
"Nem nézek ki rosszul, rendszeresen sportolok, szeretek olvasni, igényes vagyok magamra és diplomám is van, jól megy a karrierem."
-Gratulálok hozzá. Most nyilván itt mi is irigykedünk szerinted.. Diplomád van állítólag (nem tudom milyen) de diplomás tanult ember létedre, nincs jobb dolgod,mint hogy a Gyakorikerdesek.hu felhasználóit provokatív kérdéseiddel bombázd este 21:00-kor? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!