Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigyek és féltékenyek annyira az emberek, hogy sok helyes, fiatal srácot megkapok?
Most te erre vagy büszke tényleg?! Meg rád irigy bárki is?!!!
XD
Évekig dolgoztam prostik mellett, mint taxis.
Ha tudnád, hogy mennyire lenézték a fizetős kuncsaftjaikat, és hogy hogyan beszéltek róluk a hátuk mögött, akkor nagyon nem lennél büszke magadra a státuszod miatt.
Igaz, hogy ez a példa hetero kategória, de nem gondolom, hogy a meleg prostik nagyon eltérően gondolkodnának a vendégkörükről.
De tegyél egy próbát. Mondjad valamelyik kitartottadnak, hogy sajnos elfogyott a pénzed, de szeretnél vele szimpátia alapon továbbra is kapcsolatban maradni. Szerintem okulnál a reakcióból.
49.: Elég nyílt dolog ez a barátaim, ismerőseim körében, nem nagyon tabu a szextéma közöttünk. Nem dicsekedek, mindig más kérdez rá és nem titkolom.
50.: Te azt hiszed, középiskolás korban nem szexelnek a srácok? Hol élsz, kolostorban? Kölcsönös beleegyezésről hallottál már? Senki sem kényszerít senkit, és még egyik sem mondott nemet.
51.: Persze, hogy irígyek, nem kevesen. Mindneki csinálná, ha lenne rá lehetősége.
54.: Nem prostik, nincs "vendégkörük". Nem hinné el senki, hogy elfogyott a pénzem. :)
57.: Erről van szó fiú,
csak sokan nem értik, vagy elvakítja őket a féltékenység. Mellettem egy fiúnak sincs szüksége vendègkörre, de repülnének is rögtön, ha kiderülne, van mellettem más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!