Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért irigyek és féltékenyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigyek és féltékenyek annyira az emberek, hogy sok helyes, fiatal srácot megkapok?

Figyelt kérdés
Jó módú középkorú férfi vagyok és szeretem támogatni a fiatal fiúkat. Középiskolások, egyetemisták sohasem mondtak még nemet és bármire hajlandeóak voltak az ágyban ezért cserébe. Nagyon élvezem ezt, de bárkiről beszélek erről, akár online, akár élőbe, mindig csak az irígységet és a frusztrációt látom bennük, pedig szerintem bárki kihasználná ezt a lehetőséget, ha tehetné. Mi értelme lenne csak álmodozni, vagy elhalasztani a lehetőségeket, nem pedig élvezni az életet?

2023. márc. 16. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
87%

Most te erre vagy büszke tényleg?! Meg rád irigy bárki is?!!!

XD

2023. márc. 19. 06:41
 52/74 anonim ***** válasza:
89%
Ti tényleg azt hiszitek, hogy nem lehet top kategóriás srácokat megkapni pénzért? Semmit sem értetek a 21. századból.
2023. márc. 19. 08:41
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
52-es! Valóban nem erted mi a gond igaz? Senkit nem érdekel hogy csak pénzért vannak vele, az a gond hogy a kérdező meggyőződese, hogy irigyek rá az erkölcstelensége, értékrend hiánya miatt.
2023. márc. 19. 08:52
 54/74 anonim ***** válasza:
100%

Évekig dolgoztam prostik mellett, mint taxis.

Ha tudnád, hogy mennyire lenézték a fizetős kuncsaftjaikat, és hogy hogyan beszéltek róluk a hátuk mögött, akkor nagyon nem lennél büszke magadra a státuszod miatt.

Igaz, hogy ez a példa hetero kategória, de nem gondolom, hogy a meleg prostik nagyon eltérően gondolkodnának a vendégkörükről.

De tegyél egy próbát. Mondjad valamelyik kitartottadnak, hogy sajnos elfogyott a pénzed, de szeretnél vele szimpátia alapon továbbra is kapcsolatban maradni. Szerintem okulnál a reakcióból.

2023. márc. 19. 09:47
 55/74 A kérdező kommentje:

49.: Elég nyílt dolog ez a barátaim, ismerőseim körében, nem nagyon tabu a szextéma közöttünk. Nem dicsekedek, mindig más kérdez rá és nem titkolom.

50.: Te azt hiszed, középiskolás korban nem szexelnek a srácok? Hol élsz, kolostorban? Kölcsönös beleegyezésről hallottál már? Senki sem kényszerít senkit, és még egyik sem mondott nemet.

51.: Persze, hogy irígyek, nem kevesen. Mindneki csinálná, ha lenne rá lehetősége.

54.: Nem prostik, nincs "vendégkörük". Nem hinné el senki, hogy elfogyott a pénzem. :)

2023. márc. 19. 09:57
 56/74 anonim ***** válasza:
84%
Pfu kérdező! Vannak veled gondok, nem is kicsit. Olyan álomvilágban elsz önmagaddal kapcsolatban, hogy az klinikai esrt lesz előbb-utóbb. A realitás kicsit sem megy be igaz?
2023. márc. 19. 10:04
 57/74 anonim ***** válasza:
96%
Fiatal srácként én benne lennék egy ilyen kapcsolatban. És nem feküdnék össze fűvel-fával, egy ilyen pasim lenne, főleg, ha olyan bőkezű, mint a kérdező.
2023. márc. 19. 10:15
 58/74 anonim ***** válasza:
84%
57 tehat te is csak a penze miatt lennél a kérdezővel. Neki meggyőződese hogy enélkül is megkaphatna. 🤣
2023. márc. 19. 10:19
 59/74 A kérdező kommentje:

57.: Erről van szó fiú,

csak sokan nem értik, vagy elvakítja őket a féltékenység. Mellettem egy fiúnak sincs szüksége vendègkörre, de repülnének is rögtön, ha kiderülne, van mellettem más is.

2023. márc. 19. 10:21
 60/74 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező bocsáss meg, de te sík buta vagy! S emiatt elhiszem hogy nem az eszedért "szeretnek".
2023. márc. 19. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!