Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigyek és féltékenyek annyira az emberek, hogy sok helyes, fiatal srácot megkapok?
35.: Persze, neked elhiszem, tudod, akinek nem inge... ;)
A gyerekes toporzékolóknak: elhihetitek, engem tökéletesen hidegen hagy, mit gondoltok, vagy hisztek rólam. Ha benneteket az lelkkiileg kielégít, hogy azt hiszitek, ha nektek nem jut jó, akkor másnak sem, leketek rajta. Én ettől nem leszek boldogtalanabb.
38.: Nagyon jól látod a dogokat. Szimpatikus vagy, írtam privit.
Mégegyszer leírom, hogy engem nem zavar, hogy fizetsz a szexért.
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy mi volt a célod a kérdés kiírásával, miután kizártuk azt hogy a válaszolók véleményére vagy kíváncsi.
(35)
46.
Oké, megértettem, még egyszer le ne írd. :D
Jól indult a dolog, voltak érdekes meglátások (1. vagy 13. hozzászólás), aztán egy-két emberkénél elszakadt a cérna ás egyértelműen átment a dolog szexhiányból, szeretetlenségből, féltékenységből és irigységből fakadó frusztráció miatti wishful thinkingbe, és ugyanazt ismételgetik (szerintem főleg saját maguk nyugtatgatására). Na, erre a rinyára és raplira nem vagyok kiváncsi. Akár le is zárhatjuk a témát, jól mutatja a válszok egy része, hogy igazam volt a kérdésben.
" de bárkiről beszélek erről, akár online, akár élőbe"
Erről nem illik beszélni. Pláne nem illik hencegni ezzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!