Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért irigyek és féltékenyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigyek és féltékenyek annyira az emberek, hogy sok helyes, fiatal srácot megkapok?

Figyelt kérdés
Jó módú középkorú férfi vagyok és szeretem támogatni a fiatal fiúkat. Középiskolások, egyetemisták sohasem mondtak még nemet és bármire hajlandeóak voltak az ágyban ezért cserébe. Nagyon élvezem ezt, de bárkiről beszélek erről, akár online, akár élőbe, mindig csak az irígységet és a frusztrációt látom bennük, pedig szerintem bárki kihasználná ezt a lehetőséget, ha tehetné. Mi értelme lenne csak álmodozni, vagy elhalasztani a lehetőségeket, nem pedig élvezni az életet?

2023. márc. 16. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:

35.: Persze, neked elhiszem, tudod, akinek nem inge... ;)

A gyerekes toporzékolóknak: elhihetitek, engem tökéletesen hidegen hagy, mit gondoltok, vagy hisztek rólam. Ha benneteket az lelkkiileg kielégít, hogy azt hiszitek, ha nektek nem jut jó, akkor másnak sem, leketek rajta. Én ettől nem leszek boldogtalanabb.

38.: Nagyon jól látod a dogokat. Szimpatikus vagy, írtam privit.

2023. márc. 18. 17:13
 42/74 anonim ***** válasza:
89%
Kerdező ha téged nem erdekel mit gondolnak rólad, akkor minek írtad ki ezt a kérdést? Nyilvánvaló, hogy tele cagy kisebbségi komplexusa.!
2023. márc. 18. 17:20
 43/74 A kérdező kommentje:
42: a válaszaid alapján én inkább rád mondanám ezt. Na, mindegy, unom már ezt a raplizást.
2023. márc. 18. 17:27
 44/74 anonim ***** válasza:
55%
Nekem úgy tűnik, a kötekedő akar tőled valamit, vagy privit, vagy képeket szeretne kiprovokálni. Nagyon furcsa, hogy így rákattant a témára.
2023. márc. 18. 17:32
 45/74 anonim ***** válasza:
90%
Amikor valakinek már csak prostik jutnak pénzért, arra valahogy nem tudok irigy lenni 😂😂
2023. márc. 18. 18:16
 46/74 anonim ***** válasza:
100%

Mégegyszer leírom, hogy engem nem zavar, hogy fizetsz a szexért.

Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy mi volt a célod a kérdés kiírásával, miután kizártuk azt hogy a válaszolók véleményére vagy kíváncsi.

(35)

2023. márc. 18. 19:54
 47/74 A kérdező kommentje:

46.

Oké, megértettem, még egyszer le ne írd. :D

Jól indult a dolog, voltak érdekes meglátások (1. vagy 13. hozzászólás), aztán egy-két emberkénél elszakadt a cérna ás egyértelműen átment a dolog szexhiányból, szeretetlenségből, féltékenységből és irigységből fakadó frusztráció miatti wishful thinkingbe, és ugyanazt ismételgetik (szerintem főleg saját maguk nyugtatgatására). Na, erre a rinyára és raplira nem vagyok kiváncsi. Akár le is zárhatjuk a témát, jól mutatja a válszok egy része, hogy igazam volt a kérdésben.

2023. márc. 18. 20:12
 48/74 anonim ***** válasza:
86%
Egoista nárcisztikus vagy kérfező, azokról meg köztudott, hogy notorios hazudozók, és provokátorok. Ennyit erről.
2023. márc. 18. 21:26
 49/74 anonim ***** válasza:
100%

" de bárkiről beszélek erről, akár online, akár élőbe"

Erről nem illik beszélni. Pláne nem illik hencegni ezzel...

2023. márc. 19. 00:57
 50/74 Jani Belucci ***** válasza:
87%
Baszki, persze, hogy nem szívlelünk. Középiskolás gyerekeket fizetsz le szexért. Ez prostitúció. Örülj hogy nem vagy börtönben még, vagy nem vert agyon egy szülő, te beteg f*sz.
2023. márc. 19. 05:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!