Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg társaim, ki az, aki sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg társaim, ki az, aki sok éve tudja már magáról, hogy meleg, mégse volt még párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Mi az oka ennek? Szeretnétek egyébként párkapcsolatot? Volt hogy találtatok valakit, de a körülmények nem voltak jók? Vagy beleszerettetek valakibe, de viszonzatlan volt a szerelem?

Igazából minden sztori érdekel. :)

Kort is írjatok légyszi. Szép napot mindenkinek!

28

2023. márc. 15. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én! Szintén 28
2023. márc. 15. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki ne szeretne párkapcsolatot?

Az is akinek még nem volt és az is,akinek volt,csak nem lett tartós.

Csodálatos dolog,két ember összhangja,szeretete egymás felé!

2023. márc. 15. 13:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Sokan nem szeretnenek. Vagy csaj ezt hazudjak.
2023. márc. 15. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vice versa többet éreztünk, mint barátság, de a másik fél nem akart fiúval kapcsolatot, a családja és a társadalom általános véleményének hatására. Őszintén most már nem is bánom, hogy nem lett belőle semmi, de akkor nagyon fájt. Mondjuk lehet, hogy nem engem kérdezel, én nemrég fogadtam el, hogy nem vagyok heteroszexuális. 😄

19

2023. márc. 15. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen azért, mert mindig kikosaraztak. 22/F
2023. márc. 15. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szintén. Én még nem vállaltam fel alapból, nem tartom magam alkalmasnak kapcsolatra (olyan magamnak való fajta vagyok), ha lenne is kapcsolatom, akkor is barátság extrákkal dolgot tudnék elképzelni, esetleg eljárni valakivel nyaralni stb 31/F
2023. márc. 15. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Ma általában az a baj,hogy más elképzelése van egy párkapcsolatról az embereknek.

Van,aki csak és kizárólag egyuttéléssel, van aki kulön éléssel,de sok közös idővel tudja elképzelni.

Talán az lehet ma a fő gond,hogy minden felgyorsult,amit a média is fokoz és egy tartós kapcsolat kimerul két-három évben, aztán vége.Vagy ellaposodik,mert lelkileg és érzelmileg nem érett egy,vagy másik,vagy mindkét fél ahhoz,hogy szilárd legyen egy kapcsolat.

Hiába írják,mondják,de a szex, csak a szex nem elég egy kapcsolathoz.Dugópartnert lehet találni,akár mindennapi találkozásra is. Nagyon kevés ez.

A jó szex,vagy inkább szeretkezés alapja a lelki összhang,az egymás tisztelete.Hogy már akkor érezzem azt a mással össze nem téveszthető érzést,amikor megsimítom a kezét.

Van,aki már huszonévesen érzi ezt és ilyen társat szeretne,van aki huncutkodik sokat,aztán negyvenes éveiben jön rá,hogy mi is tenné boldoggá.Ha szerencséje van,megkapja az élettől.

Viszont egy "csak" barátság is tud szépet,jót adni az embernek,de ehhez is kell bizonyos lelki szint és összhang.Beszélgetni,nevetni a másikkal,vagy meghallgatni a gondjait,tanácsot adni,segíteni ha kell.Vagy csak egy szótlan ölelés,mennyit segíthet...És mennyien vannak,vagyunk,akiknek jelenleg ez sincs az életében.

Mindenkinek járna a boldogság, a szeretet, olyan rövid az élet,még a könyveinket sem tudjuk kiolvasni mert nincs idő..Akkor legalább a szeretet látogasson meg mindenkit ! És ne csak öt percre,vagy másfél évre...

2023. márc. 16. 05:16
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Én az vagyok tuti.Szeretem nagyon a vbrátort a seggembe tenni jó sokáig.De fiúval még nem voltam 40 éves vagyok valaki segíthetne be vezetni a meleg sexbe. Be vállalok mindent.
2023. márc. 20. 04:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Klassz a topik!Szeretnék párkapcsolatot igen én is.Biztosan sikerül majd ha nem akkor nem szabad rágörcöslni
2023. okt. 31. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!