Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én érzem azt, hogy tök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy tök jó, hogy van egy ilyen felület, ahol meg tudjuk beszélni a meleg társkereséssel kapcsolatos kérdéseket, de sosincs megfeleő válasz?

Figyelt kérdés
Igazából mindenki a saját a tapasztalataiból indul ki, fogalma sincs a két illetőről, akiknek tanácsot kellene adniuk, így végsősoron a kérdező csak még jobban össze lesz zavarva? Gondolok itt ismerkedésre, ghostingra, szakításra, párkapcsolat folytatására. A körülmények itt úgysem derülnek ki, ahhoz egy pszichológus kell, akivel sok ülés alatt sikerül megbeszélni a dolgokat.

2023. márc. 3. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Akkor minek kell feltenni megválaszolhatatlan kérdéseket?

Egyik szavaddal ütöd a másikat.

2023. márc. 3. 14:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan kérdés, amire sokfajta válasz érkezhet, és itt nem is kapcsolati tanácsadásról van szó. :) Azokra a kérdésekre gondoltam, ahol a kérdező el van bizonytalanodva abban, higy folytassa-e a randit valakivel. És gyakran azt látom, hogy minél több a komment, néha annál inkább összezavaróbb.
2023. márc. 3. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő sem tudja úgy, hogy ő van benne, egy idegen hogy adhatna jó tanácsot?

Akkor vagy megválaszolhatatlan a kérdés, vagy eleve következetlen a kérdező, szar kérdésre, vagy hülyének, nem lehet válaszolni.

2023. márc. 3. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlent kérsz, nem lehet megmondani a tutit kívülállóként, amire semmi rálátása nincs az embernek. Sokan legfeljebb azt írják le, hogy ő mit tenne a helyedben.
2023. márc. 3. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyebár pl. aki párkapcsolatban van és idegen embereket kérdez meg, hogy mit kellene csinálnia, elég sokat elárul a kapcsolat milyenségéről. Ettől függetlenül én szívesen megosztom az álláspontom. A válaszokat nem készpénzként kell venni, szerintem inkább az elgondolkodásra sarkallás a céljuk, a kérdést illetően.
2023. márc. 3. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Sokszor vannak nagyon hasznos válaszok.

Mindenki a saját tapasztalataiból merít, nem is lehet másképp. Problémát megoldani, dönteni viszont nem lehet más helyett.

Jelenleg a GYK Homoszexualitás kategóriája a legjobb felület a magyar neten, ami összeköt minket.

2023. márc. 3. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb a melegek 90%-a csak panaszkodni jár ide
2023. márc. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!