Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen felület, vagy közösség,ahol fiatal keresztény melegekkel tudok ismerkedni,vagy barátkozni? :) Természetesen idősebb generációkkal is szívesen beszélgetnék,de leginkább a korosztályommal.:) 19/F
Tudom, hogy vannak keresztény melegek, hiszen még planetromeon is találkoztam meleg keresztényekkel. Viszont tuti,hogy alacsonyabb számban mint az agnosztikus, vagy ateista melegek.
Nem arra szeretnék kitérni,hogy ez miért van így,tehát kérlek benneteket,hogy az erre vonatkozó megjegyzéseket kerüljük el.:)
A meleg és a keresztény ütik egymást.
Persze nyilván van olyan aki meleg és keresztény, de vagy nem is ismeri a vallását vagy óriási lelki vívódáson megy át...és most ne arra gondoljatok ,hogy az a keresztény aki meg van keresztelve
Hatos! Amit írsz az nem igaz.
Kicsit off leszek: én hiszek a Földönkívüliekben, holott materialista vagyok.
Illetve apukám is hisz bennük és Istenben is.
Amit ebből ki akarok hozni az az, hogy lehet valaki keresztény melegként!
Ezek szerint nem érted a mondandómat!
Nem fér össze a kettő mert maga a kereszténység hitrendszerèben ítélik meg bűnösként a melegeket.
Ergo ha egy meleg hithű keresztény. Akkor vagy nincs ezzel tisztában, vagypedig folyton azon rágódik, hogy bűnös e, hisz a hite szerint az.
(Félreértés ne essék engem sem a melegek nem zavarnak sem a keresztények)
9
A keresztény egyház úgy tartja, hogy a homoszexualitás bűn, de az, hogy valaki homoszexuális, az önmagában nem. Csak a cselekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!