Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza volt annak a lelkésznek, aki ezt parancsolta nekem?
Először is azt ajánlom a negyedik X után (menőbb vagy mint Xender Cage), hogy NE legyél hívő.
Ha továbbra is az akarsz lenni, akkor meg fogadd el, hogy a melegséged férfiként genetikai rendellenesség (selejtség), ami egyszerű dolog, és tudományosan is bizonyított.
Amúgy a teremtőt nem érdekli mit csinálsz. Azért teremtő, mert megteremtett valamit (A bibliai istennek nevezett Jahve nem teremtő, inkább pusztító, zsidó harag- és viharisten a pogány korszakukból fennmaradt istenek közül), nem pedig minden6ó. Mert ő nem az.
Van isten, van teremtő, de azt nem könyvekben kell keresni.
Jól tetted!
Nem parancsolta, tanácsot adott. Tudva, hogyha együtt élnétek, előbb utóbb elbuknátok. Ezért jobb lemondani a kapcsolatról is, mint kitenni magatokat a bűn veszélyének.
És akkor arra mit mondana a papod, hogy nálunk a főpap régóta együtt él, és szexel a káplánnal. Mondjuk nem is csoda, hisz a kispap nagyon helyes, kedves srác.
Elég sokan tudják, és nem csinálnak belőlle ügyet.
Nemrég elhelyezték a főpapot a szomszéd településre, de rendszeresen vissza jár. Ők hogy számolnak el Istennel ??
Ohh ember.
Ahogy olvastam a kis storyd, hálát adok az univerzumnak és az összes istenségnek akikben hiszek hogy nem vagyok se keresztény, se muszlim, se semmilyen ábrahámita vallást nem követek.
De komolyan. Lehet csak a karantén és a bezártság hoznak elő belőlem eddig rejtett, enyhe szociopata hajlamokat, de egyszerűen nem tudom nem nevetségesnek tartani hogy egész életedben kűzdöttél magad ellen, és próbáltad elnyomni a vágyaid, megfosztva magad a boldogságtól, csak azért mert az istened szerint ez csúnya dolog.
(Röviden: Marha rosszul tetted hogy halgattál a pap emberre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!