Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza volt annak a lelkésznek, aki ezt parancsolta nekem?
Ermmmm
Az egyetlen hely Bibliában, ahol bármit mondanak a homoszexualitás ellen az a tóra.
Az a könyvgyűjtemény, aminek törvényeit önkényesen konkrétan egy keresztény se tartja meg, kivéve ezt az egyet, hogy a homoszexualitás bűn. 🤔
Nem tudom ki írta, hogy jezus is ezt mondta. Őszintén, annál nagyobb belemagyarázás meg életemben nem hallottam.
Arról nem is beszélve, hogy maga a homoszexualitás egy tökéletesen természetes dolog, az állatvilágban ugyanúgy előfordul.
A legújabb kutatások szerint egy hormont kodolo génszakaszbol származik többnyire, a szocializáció mellett, tehát több okból ered. Ez a hormon egyébként növeli a női nemi vágyat, ezzel elősegítve a szaporodását, vagyis ez meg csak nem is “zsákutca az evolúcióban”, csak mellékhatás
Pál levele komoly hitviták alapja ebből a szempontból, bár többnyire csak azok körében, akik nem tudnak eredeti nyelven olvasni.
A fordítások után lett az eredeti szóból homoszexuális, alapból bűnös házasságot jelentett.
Tehát nem, nem igaz, hogy az Újszövetségben szó lenne erről, a rossz forditásról, na arról lehetne szo
A melgséggel nincs problémám, ez a szentfazekoskodás viszont nagyon gáz szerintem. Sőt még azzal sincsen bajom ha valaki hisz valamiben, mindenkinek megvan a maga hite a világ rendjéről, de ez az intézményesített agymosás, hogy egy ingyenélő kitartott pap mondja meg, hogy hogy élj, ez a modern társadalom EGYIK rákos daganata.
Ne hagyd, hogy egy pedofil propagandista agymosása miatt egy olyan sivár és szar életet élj ami nem tetszik és hiányzik belőle a boldogság.
A halálos ágyadon megbánnád, hogy valaki olyan valaki miatt nem élted boldogan úgy az élwted ahogy akartad, aki ministránsfiúkba élvez szabadidejében.
Mit érnél vele ha hallgatnál rá? Úgy akarsz meghalni, hogy életed fölöeges és boldogtalan volt, de legalább szereztél egy jópontot valakinél aki egy isten nevében (akivel sosem találkoztál) megmondja másoknak mit szabad neked és mit nem, hogy élhetsz és hogy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!