Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi vesz rá valakit arra, higy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vesz rá valakit arra, higy sugar daddy legyen?

Figyelt kérdés
Én ismerek ilyen srácot, aki mesélte, hogy vidéki konzervatív családból származik, de amikor 18 évesen felköltözött Budapestre, 1 hét randizás után odaköltözötr a nála 13-15 évvel idősebb sráchoz, akinek autója volt, biztos egzisztenciája stb. Mégis mi vesz rá valakit arra, hogy egy nála jóval fiatalabb valakit úgymond ellásson, elvigye utazni stb?

2023. márc. 12. 09:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
A szex. Mi más? Bentlakó prosti , tök kényelmes.
2023. márc. 12. 09:58
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Egy 18 éves test élvezeti értéke felbecsülhetetlen. Minden másra ott a MasterCard...

És a Visa, nehogy kilegyek törölve. :)

2023. márc. 12. 10:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Az oke, de hogy el is tartsa??
2023. márc. 12. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha neki megéri hogy tömheti a kis pénzéhes ribit, miért ne? A prosti is megkapja amit akar, meg az idősebb is megkapja amit akar. Üzlet, nem több.
2023. márc. 12. 10:27
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Ha van elég pénze, miért ne? Nemcsak szexre, társaságnak is jó. Arról nem is beszélve, hogy a házimunkát is elvégezheti. Prosti, haver, házvezető és mutogatni is lehet az ismerősöknek, hogy milyen hamvas pasija van.

Ha én gazdag lennék... :)

2023. márc. 12. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy oda költözik, önmagában még =/= azzal, hogy eltartatja magát.
2023. márc. 12. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám többször költöztek már fiatal srácok az életem során, de nem azért, hogy eltartsam őket, inkább azért, hogy segítsem őket talpraállni. Van, akinél sikerült, akire nagyon büszke vagyok és van olyan is, akinél tragikusan végződött a dolog.
2023. márc. 12. 14:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A sugardaddy tortenet nem igazan mukodik itthon.

A puncs vezette be jobban a koztudatba, de igazabol szex penzert semmi mas.

En is ismerkedtem puncson sokat, senki sem akart hozzam koltozni :))

Persze azt elvarnak h fizesd ki az elberletet, de nincs az a hulye pasi… legalabbis hosszu tavon

2023. márc. 12. 17:24
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Én is ismerkedtem a puncson

Egyetértek, Magyarországon nem működik

Albérletet, új autó, havi 3-400 ezer forintot akarnak a lányok

Viszont nyugaton, főleg az elit, fejlett országokban pl. Franciaország, Németország, USA stb. nagyon is működik!

Ha keresnék évi 6-7 számjegyű US dollárt, én is boldogan fizetném a havi 5-6-700 dolláros megélhetését egy nálam 15 évvel fiatalabb lánynak, hiszen észre se venném annak a pár száz dollárnak a hiányát.

2023. márc. 12. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Punciveszély! Kategória!
2023. márc. 12. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!