Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá valakit arra, higy sugar daddy legyen?
Egy 18 éves test élvezeti értéke felbecsülhetetlen. Minden másra ott a MasterCard...
És a Visa, nehogy kilegyek törölve. :)
Ha van elég pénze, miért ne? Nemcsak szexre, társaságnak is jó. Arról nem is beszélve, hogy a házimunkát is elvégezheti. Prosti, haver, házvezető és mutogatni is lehet az ismerősöknek, hogy milyen hamvas pasija van.
Ha én gazdag lennék... :)
A sugardaddy tortenet nem igazan mukodik itthon.
A puncs vezette be jobban a koztudatba, de igazabol szex penzert semmi mas.
En is ismerkedtem puncson sokat, senki sem akart hozzam koltozni :))
Persze azt elvarnak h fizesd ki az elberletet, de nincs az a hulye pasi… legalabbis hosszu tavon
Én is ismerkedtem a puncson
Egyetértek, Magyarországon nem működik
Albérletet, új autó, havi 3-400 ezer forintot akarnak a lányok
Viszont nyugaton, főleg az elit, fejlett országokban pl. Franciaország, Németország, USA stb. nagyon is működik!
Ha keresnék évi 6-7 számjegyű US dollárt, én is boldogan fizetném a havi 5-6-700 dolláros megélhetését egy nálam 15 évvel fiatalabb lánynak, hiszen észre se venném annak a pár száz dollárnak a hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!