Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptatok már valakit/valakiket nyílvános helyen ahogy épp csinálták?
Én igen , számtalanszor pl : kollégium parkjában , megláttam a párt intim helyzetben , de érdekes módon a lány csak nevetett a fiúja pedig oda hívott engem ! Nyilván , látásból jól ismertem a srácot és el mondtam nekik , hogy ne haragudjanak , nem tudtam hogy ott vannak és nem szándékosan mentem ara , hogy meglessem őket .
De csak kértek , hogy lépjek oda melléjük , természetesen nagyon zavarba voltam .
Mindketten meztelenül voltak ugye bár ,, majd a fiú és a lány , mindketten mondták , hogy figyeljem őket , megmutatják , hogy ők hogyan csinálják és egymásnak estek !
Nagyon furán éreztem magam , ahogyan előttem szexeltek , a lány élvezte a fiú meg eléggé intenzíven mozgott benne .
Természetesen én nem vártam meg a végét , elköszöntem tőlük és tovább álltam .
Mindenesetre igen emlékezetes történet maradt számomra !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!