Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mire számítsak egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak egy ilyen találkozásnál? Érdemes a szabályokat lefektetni vagy alakul ahogy alakul?

Figyelt kérdés

Volt már erről egy korábbi kérdésem is, ahol részletesen leírtam, hogy randizgattam egy magyar sráccal, aki végül a távolság miatt azt mondta, hogy jobb ha nem mélyül el köztünk ez a dolog. Nyilván fájt, de úgy érzem, már elfogadtam a döntését.

Ugyanakkor most kapcsolat vagy barátság ide vagy oda, én emberként mégis felnézek rá, nagyon jók voltak a beszélgetéseink, és bár nem írunk egymásnak naponta, tartjuk a kapcsolatot.

Írtam neki, hogy most itt leszek a városában, ha van kedve,találkozzunk, és ő belement. Meg is beszéltük, hogy talizunk a hétvégén egy vacsira. Viszont még sosem voltam ilyen szituban. Nem tudom, hogy ő hogy áll az egészhez. Csak egy vacsi, és mindenki megy haza vagy ennél esetleg több is lehet? Nem tudom mennyire érdemes ezt már most túlgondolni, vagy lesz, ami lesz. Gondolom ő is ugyanúgy agyalhat ezen. Ha nem szimpatizalna velem, biztos talált volna valami ürügyet, miért ne találkozzunk.

2023. márc. 2. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Spontán, ahogy alakul.
2023. márc. 2. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak találkozzatok, aztán lesz ami lesz.
2023. márc. 2. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bonyolult ügy. Kérdés, neki mi számít komolynak, egy alkalmi belefér-e, ezt csak ő tudja megmondani. Szerintem mindenképpen tisztázzátok, hogy ez akkor csak szimpla barátság, vagy barátság extrákkal, mert előbb-utóbb bele fogsz betegedni ebbe, hogy vajon lehet-e köztetek valami.

Ha csak barátságot akar, én a helyeben megtartanám utána a három lépés távolságot, amíg érzelmileg le nem csillapodsz.

Után pedig keress egy komolyat.

A vele alkalmizás sem tűnik megoldásnak, mert te érzelmileg egyértelműen többet akarsz, utána meg csak jön a szopás a plátói szerelemmel.

2023. márc. 2. 15:39
 4/7 A kérdező kommentje:
3) Természetesen ezt szeretném vele megbeszélni. De úgy gondoltam, hogy ha majd leülünk beszélgetni, ez úgy is szóba kerül. Most előre nincs értelme ezt megbeszélni, nem? Lehet akkor megijedne az egész talitól.
2023. márc. 2. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
A múltkori eseményekből egyértelmű, hogy nincs jövőtök. Elkéne engedned ezt a srácot, mert a végén nagyon fájni fog.
2023. márc. 2. 20:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Majd holnapután írok, hogyan sikerült a tali. Izgulok már most rendesen. :)
2023. márc. 2. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Megvolt a találkozónk. Teljesen jó hangulatban telt, két jó barát között. :)
2023. márc. 3. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!