Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak egy ilyen találkozásnál? Érdemes a szabályokat lefektetni vagy alakul ahogy alakul?
Volt már erről egy korábbi kérdésem is, ahol részletesen leírtam, hogy randizgattam egy magyar sráccal, aki végül a távolság miatt azt mondta, hogy jobb ha nem mélyül el köztünk ez a dolog. Nyilván fájt, de úgy érzem, már elfogadtam a döntését.
Ugyanakkor most kapcsolat vagy barátság ide vagy oda, én emberként mégis felnézek rá, nagyon jók voltak a beszélgetéseink, és bár nem írunk egymásnak naponta, tartjuk a kapcsolatot.
Írtam neki, hogy most itt leszek a városában, ha van kedve,találkozzunk, és ő belement. Meg is beszéltük, hogy talizunk a hétvégén egy vacsira. Viszont még sosem voltam ilyen szituban. Nem tudom, hogy ő hogy áll az egészhez. Csak egy vacsi, és mindenki megy haza vagy ennél esetleg több is lehet? Nem tudom mennyire érdemes ezt már most túlgondolni, vagy lesz, ami lesz. Gondolom ő is ugyanúgy agyalhat ezen. Ha nem szimpatizalna velem, biztos talált volna valami ürügyet, miért ne találkozzunk.
Bonyolult ügy. Kérdés, neki mi számít komolynak, egy alkalmi belefér-e, ezt csak ő tudja megmondani. Szerintem mindenképpen tisztázzátok, hogy ez akkor csak szimpla barátság, vagy barátság extrákkal, mert előbb-utóbb bele fogsz betegedni ebbe, hogy vajon lehet-e köztetek valami.
Ha csak barátságot akar, én a helyeben megtartanám utána a három lépés távolságot, amíg érzelmileg le nem csillapodsz.
Után pedig keress egy komolyat.
A vele alkalmizás sem tűnik megoldásnak, mert te érzelmileg egyértelműen többet akarsz, utána meg csak jön a szopás a plátói szerelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!