Van itt olyan, aki találkozni is mer, ha úgy alakul?
Hát, talán ez meglepő, de én már találkoztam innen valakivel pár hét beszélgetés után, miután megbizonyosodtam róla, hogy nem kattosxD és máig nagyon jó barátom🤷🏼
Aranyosak ezek az általánosítások, de nem mindegyik nő bolond itt, hidd el..ahogy nem mindegyik férfi kétségbe esett;)
4es
De miert itt keresel akkor? A totál zsákbamacskát? Egy tarskereson ezek egybol kiderulnének.. nem kene képre meg megyére várnod. Es nyilvan azert nem akar talalkozni mert a kep amit kuldtel nem tetszik neki nem ilyennek kepzelt stb. Ez teljesen lutri így kep nelkul ismerkedni. Hiaba nem vagyok csúnya az emberek felenenek vagy tobb akkor se tetszem, vaganyabbnak kepzelne vagy barmi mit kell ezen megsertodni?
Én találkoztam már innen pasival. Bár nem úgy sült el, ahogy gondoltam, de ez a tényen nem változtat.
N
Az ilyen 2-es féle ostobák miatt béna ez az oldal.
Az 1-es leírja a valós tényeket. Erre jön egy ilyen majom és beleköt, baromságokat hord össze, miközben azt hiszi hogy mekkora jópofa, közben meg egy kötekedős hulladék aki még azt sem volt képes felfogni amit olvasott!
Kedves, senki nem kötött bele az úrba(vagy hölgybe🤔) ..Ő leírta a saját, majd én a magam igazságát. Ez a tény nem változik🤷🏼
Egyébként meg akárhogy is nézem most te kötöttél bele a 2-be (belém^^)..viszont amíg mindenki más képes szofisztikáltan kifejezni itt a saját gondolatait,addig te 6x felhúztad magad 4 mondaton és megy a szidás..meg a kötekedés😢
Szóval itt végérvényesen te vagy az rossz gyerek🤷🏼
"Erre jön egy ilyen majom és beleköt, baromságokat hord össze, miközben azt hiszi hogy mekkora jópofa, közben meg egy kötekedős hulladék aki még azt sem volt képes felfogni amit olvasott!"
Ez a bemutatkozó szöveged? Mert ez a leírás itt csak rád illik 8-as.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!