Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy lehet gyógyulni homoszexualitásbó?
#40 Elfordulsz a másik nemtől, kicsit tovább és a fajtól is, de még maradsz az emlősöknél. Az állatoknak is van szexualitása, van olyan majomfaj, ahol örömszerzés céljából is szexelnek, pont mint az emberek. Négylábú állatokat sokan nem vetik meg, de ha finnyás vagy, akkor ott az említett majomfaj. Nincs is messze az embertől. Ott is tudják, mi a szex, Akkor egy felnőtt szexuálisan aktív majommal belefér?
Hidd el, vannak sokan ilyen hajlammal is. Csak jön a reflex szöveg, "az állat ki van szolgáltatva, meg van erőszakolva". Ugyan már, lehet hogy nem tudnak vezetni de tudja a kutya is mi a kefélés, a kan mindig a nőstény csak időnként akar. Melegként megértőbbnek gondoltalak, nem ártanak vele senkinek és jól érzik magukat. Pont ugyanannyira természetes, mint a melegség. Semennyire, devianciák.
A hetero lét is tele van velük egyébként. Egymás seggét nyalják, egymásra eresztik a fekáliát, a férj azt élvezi ha a feleségét előtte dugja meg egy nagy vastag farkú (ebben az esetben a kisebbségi komplexus váltotta ki ezt a viselkedést, hogy nem tudja úgy megdugni ahogy szerinte a felesége szeretné ha dugnák, de attól még beteg).
Ha lehet sorrendet felállítani, akkor szerintem mindenki tudna, csak kérdés hol a határ. Szerintem a normális és természetes az, amit régen pl. az erotikus filmek mutattak be, két felnőtt szeretkezett. Ami ettől eltérő, az beteg és nem való kirakatba. Létezzen, csak a 4 fal között.
#41 Bocs, de te nem vagy ép. Persze ha mindenki deviáns akkor senki sem az, így is fel lehet fogni.
De valahol legbelül, a gyerekének egy szép hetero kapcsolatot kívánna szerintem mindenki, szeretetben, gyerekekkel. Fiatalon pedig sok egészséges hetero párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!