Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valahogy lehet gyógyulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy lehet gyógyulni homoszexualitásbó?

Figyelt kérdés
Ha valaki el akarja fojtani vágyait,az hogyan tegye?

2023. jan. 13. 23:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
86%
Szerencsére nem lehet!
2023. jan. 14. 04:54
 12/42 anonim ***** válasza:
94%

40elmúltam már

Gyerek korom ban már tudtam hogy más vagyok, mint a többi fiú.

27éves koromig küzdöttem szerettem volna meggyógyulni

Pap, orvos, pszichológus, hit,

Meditáció, barátnő-kapcsolat

SEMMI NEM Segített.

Öngyilkos gondolataim is voltak.

Szüleimmel megbeszélve inkább vállaltam magam, mert már mindenféle egyébb más pszés gondjaim lettek az elfolytástól a szexuális vágytól.étkezési zavarok, öngyilkos gondolatok, here fájdalom.

27évesen voltam először pasival és utána 2év is volt mire minden rendbe lett a fejembe.

2023. jan. 14. 07:36
 13/42 anonim ***** válasza:
86%
Valami hülye felrakott egy kérdést arról, hogy bevennél e egy b_ziságot gyógyító tablettát. Azt olvasd végig majd rájössz :)))
2023. jan. 14. 07:40
 14/42 anonim ***** válasza:
97%

14#

Nem nyomták el,mért nem lehet

Öngyilkosak lettek.

2023. jan. 14. 08:22
 15/42 anonim ***** válasza:
0%

14

Találkoztam olyan emberrel aki kutyával akart mindenképp szexelni, ő tudasan más akart lenni mint az átlag ember nem lehet keverni a kettőt.

A sorozatgyilkosoknak igen már gyermekkorban meg vannak a tünetei, álatokat boncolnak, és kínoznak.

2023. jan. 14. 08:35
 16/42 A kérdező kommentje:
14:Mondjuk abban igazad van,hogy nem annyira nehéz elnyomni,hogy megöld magad miatta,és simán lehet normális életed feleséggel,gyerekkel,de ők szeretik magukat sajnáltatni
2023. jan. 14. 09:09
 17/42 anonim ***** válasza:
1%

#15 Persze, elfogadod, hogy nem lehet és nem teszed, ennyi, mint az életben annyi mindenben.

#16 Igen, öngyilkosok persze. Van aki ehhez csak indokot keres. Az életbe is bele lehet fáradni, csak aki nem ott tart, az nem tudja ezt elképzelni. Vagy így akar kitűnni és azt gondolja mások majd milyen nagyra fogják tartani, hogy megtette, meg mennyire fogják sajnálni.

Bammeg én is hány nőt megdugtam volna már az utcán, de elnyomtam a vágyat. Mert el kellett, mert nem akartak szexelni velem, csak valami divatmajommal. Velem mi van? Járjak pszichológushoz? Paphoz? Legyünk öngyilkosok akkor?

#17 Ha a kutya is benne van, nem kap oda, akkor mi a gond vele? Ugyanannyira természetes, mint 2 faci aki éppen egymás facát szaxizza vagy rakja seggbe.

#18 A melegség nem génhiba, mert akkor már eltűnt volna az első meleg megjelenése után, hiszen az igazi melegek nem nemzenek utódot. Mindössze az emberi vonzalom nagyon széles skálán mozog. Vannak beteges és egészséges vonzódások, csak sokan szeretnék elmosni a határokat.

Ne felejtsük el, mennyi ember esik távol a normalitástól, nem csak szexuálisan, ott vannak a fényevők, az UFOk által elraboltak, a fideszesek.

Elnyomható minden, csak akarat kérdése.

De semmi gondom azzal, ha két real b_zi azt mondja, ők nem akarnak gyereket, csak fajtalankodni életük végéig. Tegyék, de ne rakják már be őket sorozatokba filmekbe, hogy aztán a gyerekek azt gondolják, ez is csak a szex egy fajtája, teljesen természetes. Nem ez betegség. Nem kell reklámozni. Lehet hogy a vonzódás mint belülről jövő érzés nem eltanulható, de a viselkedés minta igen. Azaz lehet hogy a gyerekek nem lesznek igazi homik, de mégis egymást szaxizzák fiúként. És itt a gond. Mert ez gond, ne tagadjuk már le.

Ez a mai irányvonal jó ideje azt mondja, az állat iránt vonzódni betegség, de a másik faszi facát copogatni egészséges, természetes emberi érzés. Hagyjuk már. Akkor amelyik nőt a kutyája dugja, az is természetes pontosan ugyanannyira mint a melegség. Mindketten beleegyeztek, nem? A kutya nyílván, hiszen csinálja, a nő meg hagyja. És élvezik.

Akkor jön a fősodor és azt mondja, kérem szépen állattal szexelni az erőszak az állat számára. Muhahahaha, próbáld csak elhúzni a kutyát amelyik épp rakja a nőt! :DDD

2023. jan. 14. 09:52
 18/42 anonim ***** válasza:
97%

A homoszexualitást pont úgy lehet "kezelni", mint a balkezességet. És pont annyi értelme is van, vagyis semmi. Ráadásul az ilyen "kezeléseken" átesett emberekből lelki roncs lesz, mint ahogy azokból is, akik egy életen át titkolózás közepette élnek, becsapva egy csomó más embert, pl. a saját feleségüket.

A világ gondolkodása szerencsére halad előre, mondjuk a szemetet újratermeli (tudatlanság, rosszintulat, ostobaság), ezért kell folyamatosan oktatni, nevelni az emberiséget.

2023. jan. 14. 11:02
 19/42 A kérdező kommentje:
19:Nem tudom miért pontoztak le.Teljesen igazad van!És pont olyan beteges a homoszexualitás,mintha egy pasi egy aligátort dugna meg.Amúgy írtad a fideszeseket,akik messze esnek a normalitástól..Akkor nem véletlen,hogy a legtöbb meleg Orsós Vityát szpkodja
2023. jan. 14. 11:25
 20/42 Lacás1976 ***** válasza:
97%

Fogadd el magad és élvezd! Vagy vegyél el egy nőt és szenvedj egy életen keresztül. Az átnevelés nem működik.

Nem tudom mit kell ezen parázni? én is úgy élek mint bárki más. Leviszem a szemetet,fizetem a villanyszámlát, csak nem nő a párom hanem férfi....

2023. jan. 14. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!