Ki lehet gyógyulni a homoszexualitásból?
Figyelt kérdés
16-17 évesen heteró voltam és undorodtam a férfi nemi szervtől,most pedig megfordult a fiúk érdekelnek csak,a lányoktól undorodom,és vagy nezehen érdekel vagy semennyire se izgat szexuálisan. Lehet hogy azért mert csak elutasításokat kaptam. Viszont undorodom magamtól. Ki lehet ebből gyógyulni? F2019. máj. 8. 12:21
1/3 anonim válasza:
Nem. Ez NEM egy betegség. Semmi rossz nincs benne, én sem heteró vagyok. Erről nem tehetsz, ilyennek születtél. Tényleg nem rossz dolog, fogadd el magad. Vagyunk még páran.
L
2/3 anonim válasza:
Nem mert nem betegség. Ez egy állapot, feltehetően vannak genetikai/és/vagy veleszületett részei/hajlamok. Ha zavar esetleg egy pszichológushoz el tudsz menni, mert lehet tényleg egy rossz élmény okozza és csak látens homoszex. vagy, sok illyen is lehet találkozni.
3/3 anonim válasza:
Kigyógyulni nem. Abból viszont igen, hogy undorodj magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!