Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valahogy lehet gyógyulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy lehet gyógyulni homoszexualitásbó?

Figyelt kérdés
Ha valaki el akarja fojtani vágyait,az hogyan tegye?

2023. jan. 13. 23:45
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
22:Ezt pont te írod,aki szintén dugott nővel?
2023. jan. 14. 12:18
 22/42 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, úgy tűnik, komoly lelki, önismereti, világlátási problémáid vannak.

Az én meleg ismerőseim utálják a fideszt, velem együtt. Ellenbe te magadat utálod és mindenkit, aki megoldotta a maga önelfogadási feladatát, lenézel.

2023. jan. 14. 14:20
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Aki 2 ember közötti és egy ember-állat közötti szexnek azonosnak tart, azzal valami súlyos mentális problémák vannak.

A homoszexualitás nem egy fétis, nem egy parafília, hanem egy szexuális orientáció.

A homoszexualitás valamint a zoofília között nem tudtok párhuzamot vonni, értsétek már meg. Azért mert az előbbi egy szexuális orientáció, az utóbbi pedig egy parafília. Nézzetek utána, hogy mit jelent a 2, és mi a különbség köztük és rájöttök, hogy miért nem tudjátok párhuzamba állítani őket. Igen, mert nem tudjátok, mivel ha a homoszexualitást egy kalapba teszitek az állatok iránti vonzódással, akkor a heteroszexualitást is oda kell rakni, mivel az is egy szexuális orientáció.

2023. jan. 14. 15:43
 24/42 anonim ***** válasza:
0%

#19 Húh, de jó, hogy egyes embereknek milyen dolgokon van idejük rágódni. Most nő vagy férfi legyen a férjem, de ha nő, én meg a férfiakat kívánom jajj most mi lesz hogy fogom ezt lelkileg feldolgozni.

Mások élete meg hajszálon függ Ukrajnában, nem tudnak mit adni a gyerekeiknek meg viszi a házat bank, de ezek az igazi problémák, a lényeg, hogy a kis ferde hajlamuk simogatva legyen...

#20 Mert majmok nem gondolkoznak csak minuszolnak. Benyalták az egész homo az természetes dumát és azt hiszik így van. A fideszes is benyalja a tévé rádió hazugságait és visszamondja. Mi a különbség?

#21 Igen, ez az igazi szenvedés, de mit mondasz annak, aki az anyadisznóba szerelmes, dugja meg nyugodtan, fogadja el vagy az már beteges menjen orvoshoz? Naaa???

#23 Megoldotta? Ha tudom, hogy beteg vagyok gyógyulni szeretnék. Nem pedig azt hazudom magamnak hogy nem is vagyok beteg jó ez így. Sőt sok b_zi meg sem akarna változni és ez gond. Elhitték ők is a maszlagot.

#24 Nehéz megérteni mi? Minden más szexuális vagy, ami nem egy férfi és egy nő között van, az beteg. (de még azon belül is lehet, pl. egymás segglyuka iránt érzett vonzalom, vagy egymás fekáliája iránt érzett vonzalom stb.) És tök mindegy, hogy a férfi férfit szeret, kecskét, vagy épp egy bábut. Beteg. Adhatnak neki különböző tudományos neveket hogy mégse ugyanaz legyen, aki férfiként nem nőkhöz vonzódik, az nem egészséges. Pont.

Igenis egy kalap bármi is a vonzódás tárgya, ha eltér a természetestől, ha tetszik ha nem. Melyik az undorítóbb egy egészséges számára, azon lehet vitatkozni. Ha tudod hogy beteg vagy, már pedig régen tudták, hogy ez egy beteg hajlam mert senki nem kommunikálta az ellenkezőjét, akkor akik nem kívántak változtatni, megélték a szoba magányában. És ez rendben is lenne. Nem akarom, hogy fiatalok csókolózó kézen fogva járó körszakállas magukra ráadásul büszke szopós majmokat lássanak. Mert beépülhet a viselkedésébe.

És innentől a gyerek van ezáltal erőszaknak kitéve az utcán, a tévében. És akkor jön a másik jól beverődött szöveg a médiából, a melegség nem fertőző. Nem, de a viselkedés eltanulható, minél fiatalabb valaki annál nagyobb a ráhatás, EZEK TÉNYEK.

És többe nézem bármelyik gyereket, mint a magát mutogatni kívánó b_zikat.

2023. jan. 14. 16:58
 25/42 A kérdező kommentje:
25:Amúgy meg a homokosok szerintem pont lszarják,hogy Ukrajnában mi van.Azt mondják,hogy az ukránok homofóbok.Az a legdurvább az egészben,hogy hadköteles,meleg ukránok kiteszik az ukrán zászlót,de az országáért nem küzd.Nem is csodálom,ha utálják őket ott
2023. jan. 14. 17:05
 26/42 anonim ***** válasza:
92%

"Minden más szexuális vagy, ami nem egy férfi és egy nő között van, az beteg."

Ez csak a te magánvéleményed. Tényként próbálod beállítani ami nem az. Azt hiszem nincs miről beszélnünk:D

2023. jan. 14. 17:16
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

"Most nő vagy férfi legyen a férjem, de ha nő, én meg a férfiakat kívánom jajj most mi lesz hogy fogom ezt lelkileg feldolgozni."

Igen képzeled el te idióta barom, hogy egyeseknek nem mindegy hogy kivel házasodik össze:D Te örülnél annak ha össze kellene kötnöd az életed egy olyan emberrel akihez nem vonzódsz, sőt akár zsigerből undorodsz tőle? Mindenkinek egy élete van, mi azzal a baj ha ki szeretné hozni belőle a legtöbbet? És hogy jön ide az ukrajnai háború meg az, hogy egyesek nem képesek a hitelt a házukra kifizetni? Akkor éljen az ember rabszolga életet (igen, mert melegként hetero kapcsolatba erőltetni magad az olyan mintha nem is lennél szabad ember, mivel egy begyöpösödött társadalmi "szabály"-nak akarsz megfelelni, nem pedig magadnak), mert máshol emberek halnak meg? Akkor én meg azt mondom neked, hogy gyújtsd fel a házadat, menj önszántadból utcára és legyél kéregető hajléktalan életed végéig, mert még így is jobb dolgod lesz mint az Ukrajnában harcoló katonáknak akik bármelyik pillanatban meghalhatnak, a te életed hozzájuk képest még így is biztonságban lesz. Kb. ekkora fasság az is amit te mondtál:DD

"Benyalták az egész homo az természetes dumát és azt hiszik így van."

Mivel előfordul a természetben és sok emberben ez ösztönösen benne van ezért igen, természetes.

"Igen, ez az igazi szenvedés, de mit mondasz annak, aki az anyadisznóba szerelmes, dugja meg nyugodtan, fogadja el vagy az már beteges menjen orvoshoz?"

Egy állat nem képes úgy gondolkodni, mint egy ember, ergo nem képes párkapcsolatot létesíteni egy emberrel mivel az egész értelmezhetetlen. Kár is az erőlködésed.

"Megoldotta? Ha tudom, hogy beteg vagyok gyógyulni szeretnék. Nem pedig azt hazudom magamnak hogy nem is vagyok beteg jó ez így."

Igen, aki nem akar az ősrégi homofób társadalmi stigmának megfelelni az tiszteletreméltó, hogy ilyen környezetben el tudta magát fogadni és magát felvállalni. Ha tudom magamról, hogy beteg vagyok én is gyógyulni szeretnék amúgy, meg mindeki más, nem tudom, hogy ennek a mondatnak mi értelme volt:D Ha lázas vagyok akkor beveszek gyógyszert, ha daganatos leszek kemoterápiás kezelést kapok stb. és még sorolhatnám. Mert ezek valódi betegségek, amiknek ha elmulasztjuk a kezelést akár halálos is lehet. Na de ha én homoszexuális vagyok akkor nem vagyok beteg. Mivel ez önmagában nem akadályoz engem abban, hogy életben maradjak.

"Sőt sok b_zi meg sem akarna változni és ez gond."

Kár, hogy csak "sok" és nem az összes b_zi olyan, hogy a hozzád hasonlóaknak felmutatja a középső ujját és megmondja: "igen, úgy élek ahogy akarok, én így vagyok normális, akkor is ha neked nem tetszik"

"És tök mindegy, hogy a férfi férfit szeret, kecskét, vagy épp egy bábut."

Neked lehet, hogy mindegy. De nekem, meg sok embernek nem.

"Adhatnak neki különböző tudományos neveket hogy mégse ugyanaz legyen, aki férfiként nem nőkhöz vonzódik, az nem egészséges. Pont."

Nem pont, hanem vessző, és utána hozzátennni, hogy "ez csak az én tudományosan megalapozatlan véleményem". Szívesen a kiegészítést.

"Igenis egy kalap bármi is a vonzódás tárgya, ha eltér a természetestől, ha tetszik ha nem"

Természetes minden ami megtalálható a természetben. És ez nem egy értékmérő fogalom amúgy sem.

"És innentől a gyerek van ezáltal erőszaknak kitéve az utcán, a tévében"

Az az erőszak ha egy gyerek meglát két férfit vagy nőt az utcán kézenfogva sétálni? Hát nem tudom, szerintem az az erőszak, mikor családon belül a hetero apuka megerőszakolja a saját vagy nevelt kislányát. De kinek mi. :D

2023. jan. 14. 17:42
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondják,hogy az ukránok homofóbok.Az a legdurvább az egészben,hogy hadköteles,meleg ukránok kiteszik az ukrán zászlót,de az országáért nem küzd.Nem is csodálom,ha utálják őket ott"

Őszintén, te küzdenél egy olyan országért ahol megvetnek, köpködnek rád, sőt akár "nemzetellenesnek" titulálnak a saját szexuális orientációd miatt? Na látod..

Kapaszkodj meg, de Magyarországért én sem küzdenék ilyen helyzetben. Pár éve még lehet mást mondtam volna, de azok után, hogy a házelnök kijelentette, hogy "normális homoszexuális nem gondolja magát egyenrangú állampolgárnak", ahol a kormány pedofilokkal akarja összemosni az LMBT-embereket és a társadalom egy jelentős része még asszisztál is ehhez, ahol több mint 3 millió ember dőlt be annak, hogy Nyugaton átoperáltatják az ovisokat és az a legnagyobb veszély a gyerekekre nézve itthon úgy, hogy közben minden hétre jut olyan hír hogy hetero apuka kislányt erőszakol, ahol folyamatosan egyes társadalmi csoportok ellen hergelnek.. Hát kösz, nem. Egy olyan országért küzdeni, ahol az emberek jelentős részét feldühíted úgy, hogy nem is csinálsz semmi rosszat, csak élni szeretnéd az életed? Ahol a kérdezőhöz és a #25-höz hasonló emberek vannak mindenhol akik nem értik és nem is akarják megérteni, hogy a hozzád hasonló embereknek milyen küzdelmeken kell, hogy végigmenjenek? Hát te neked teljesen elment az eszed, ember?!

2023. jan. 14. 17:56
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Elment neki, ha volt egyáltalán. ;)
2023. jan. 14. 19:56
 30/42 anonim ***** válasza:
12%

#28 Hogy jönnek ide az élet problémái? Úgy hogy az emberek jódolgukban már a hörcsögük depressziója miatt aggódnak és viszik állatpszichológushoz.

Régen is az unatkozó urak jutottak el az orgiákhoz, fajtalankodáshoz. Tétlennek az ördög ad tanácsot.

"Mivel előfordul a természetben"

A rák is, mégsem természetes dolog, hanem egy betegség te majom.

"Egy állat nem képes úgy gondolkodni" Egy állat is tud szeretni miről beszélsz??? Sokan a kutyájukkal rendes párkapcsolatban élnek tudtukon kívül nincs egy ismerősöd se akinek a kutyája a "párja", emberi kapcsolata meg nincs?

"De mit mondasz annak, aki az anyadisznóba szerelmes, d_gja meg nyugodtan, fogadja el vagy az már beteges menjen orvoshoz?"

Erre nem sikerült válaszolni csak mellébeszélni.

A pedofilia is egy beteg vonzódás, hát még a meleg pedofilia. Az az ember is ösztönösen született olyannak, mégis elítélik, pedig orvos kell annak. A melegnek is az kéne, csak ő nem erőszakol. Ahogy az se aki állattal kefél. Tehet ő róla hogy ahhoz vonzódik? Nem. Beteg.

De mint írtam, lesz_rom hogy leküzdi-e a meleg, éljen úgy, de ne akarjon a gyerekek előtt parádézni. Azt csinál a háza falai között amit akar, de mi a f_szért akar az utcán tetszelegni a betegségével??

Szépen leírtam, mi vele a gond. Azt is, hogy ez egyfajta erőszak, mert ráerőlteti a betegsége látványát egy gyerekre. És ő nem tud ellene mit tenni, nem is akar hiszen gyerekként a tanulási fázisban van majd megtanulja hogy így élni is természetes. Lehet ő is hol fiúval hol nővel fog élni. Azért, mert ilyet látott.

(Ne gyere mér kisarkított példával az erőszakra, és amikor a meleg faszi erőszakolja meg a kisfiút? Én is tudok ilyet írni.)

Ne tagadd hogy nincs hatása ennek a propagandának. Hogyne lenne, a fidesz sem véletlenül nyer mindig, az emberek beveszik a maszlagot. Ahogy ti is. És minuszoltok. Ne aggódj a fideszes is kifütyülne ha orbánt szidnád. Csak nem vagy képes észrevenni a párhuzamot, te ugyanúgy félre vagy vezetve mint ők.

Volt idő amikor a dohányzás volt a menő és reklámozták, sőt azt mondták egészséges. Ez is megváltozott. Miért vagy benne olyan biztos, hogy amit most hallasz pár évtizede a melegségről, az az igaz? Mert nem próbálsz meg elgondolkodni rajta.

Legyen meleg, csak ne legyen nyilvános. Ennyi.

[link]

Tessék, itt is azt mondják, hogy amennyi biszex van, az már amiatt lehet, hogy az élet részévé teszik ezt az egész betegséget és a fiatalok eltanulják. Mert a fiatalok képzeld el tanulnak a környezetükből és beépítik a viselkedési szokásaikba. Milyen meglepő. Még beszélni is megtanulnak csak hallás alapján. Fura mi? De a b_ziságot aztán nem lehet eltanulni, mert 20 éve azt mondja a fősodor. (nem, született b_zi nem lesz, hanem betanult b_zi) MIT NEM LEHET EZEN ÉRTENI? LEGYEN AZ HA AZ AKAR LENNI CSAK NE TEGYE KI A GYEREKEKET A LÁTVÁNYNAK!

2023. jan. 14. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!