Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok van egy osztálytársam,fiú és tetszek neki de nekem is tetszik ő.Azt hiszem szeretem, negatív kommentek nem kellenek és nem tudok ki gyógyúlni.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 12:30
1/9 anonim válasza:
Ne akarj kigyógyulni belőle. Nem lehet. Éld meg a helyzetet pozitívként. Élvezd a másik fiú társaságát. Szervezzetek közös programot kettesben. Hidd el nem olyan rossz dolog ez mint amilyennek elsőre gondolod.
3/9 anonim válasza:
Ez nem betegség, amiből ki lehet gyógyulni. A te döntésed, hogy milyen irányba mész. A vágyad mindenesetre megvan. Ha kipróbálod, lehet, hogy nem azt kapod, amire most gondolsz. Ha nem, nem derül ki ez. De sokszor az ember a szerelembe szerelmes, nem annak tárgyába. Amúgy meg a ffiaknak szokott lenni barátjuk, ami hasonlóan bensőséges de nem erotikus kapcsolat, mint a szerelem. Én(!) lassítanám a dolgok folyását, de nem zárnám ki egyik kimenetelét sem.
4/9 anonim válasza:
Tök jó!:) Jöjj össze vele! Sok szerencsét!
Ui: ne hallgass a gyűlölködőkre
5/9 anonim válasza:
Off:
Röhögök azokon a homofóbokon, akik egyfolytában a meleg oldalakat bújják, majd jóóóóól felháborodnak. :)))
Ha belegondolok, ez is a perverzió egyik változata. :D
6/9 anonim válasza:
6# amúgy tényleg:D mellesleg egy csomó kérdést is kiraknak a témaban:)
7/9 anonim válasza:
Vicces hogy törölve lett a kommentem, pedig csak azt írtam hogy miért kéne ebből kigyógyulni meg ez természetes dolog. Ebből látszik hogy ennek az oldalnak sincs sok értelme
8/9 anonim válasza:
Mármint nem értettem hogy miért kell ebből kigyógyulni, szerelem egy természetes dolog
9/9 anonim válasza:
Szerintem is tök jó és jöjjetek össze, éld meg, amit csak lehet. Az élet arra van, minél több élményed legyen.
Ezt nőként mondom, vannak, biszex és meleg ismerőseim és barátaim.
Biztos arik lehettek. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!