Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ma voltam szifilisz és hiv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DominikX kérdése:

Ma voltam szifilisz és hiv szűrésen, mind kettő negatív lett, viszont szifilisz ellen vannak antitesteim. Esetleg tudjatok, hogy ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Bár az érték csak 0,073 viszont elgondolkodtatott. Veletek történt hasonló?

2021. aug. 18. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Azt hogy átestél a betegségen.
2021. aug. 18. 20:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Jah, csak én soha nem szedtem antibiotikumot szifiliszre, illetve 4 partnerem volt összesen.
2021. aug. 18. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
A szervezeted termeli ha vírus kerül beléd. Erős az immunredszered. Biztos hogy nem magàtól termelődik.
2021. aug. 18. 20:50
 4/9 A kérdező kommentje:

1. A szifilisz baktérium

2. Otthoni módszerekkel nem gyógyítható, csak antibiotikummal.

3. Majd újra veszem a tesztet 2 hónap múlva.

2021. aug. 18. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Valószínűbb hogy valamilyen oltásban benne volt. Talán koronavírus elleni oltáson estél át?
2021. aug. 18. 20:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Na azon igen 2 honapja kaptam meg a 2. Adagot.

De gondolom ugy is informáltak volna, ha valami probléma van, nem? Azert 2 hónap múlva megyek újra

2021. aug. 18. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha negatív akkor nincs mivel foglalkozni, amennyiben a 0.073 nem esik referenciatartományba. Magyarázat, hogy annyira érzékenyek a tesztek, hogy más antitestekre is minimálisan reagálhatnak.
2021. aug. 18. 23:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Volt ott olyan h cut-off> 1,0

Ez gondolom azt jelenti, hogyha 1,0 alatt van akkor nincs miert aggódni.

2021. aug. 19. 08:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért van a határérték, hogy azon belül nem kell aggódni, amennyiben figyelembe vetted a 6 hét ablakperiódust.

Ellenkező esetben én megismételném a szifilisz tesztet ennek megfelelően.

2021. aug. 19. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!