Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macis srácoknak általában milyen srácok az esetei? Volt már pozitív vagy negatív tapasztalatod macis alkatú sráccal?
Nos nekem negatív van,mert fura hogy sportos kondis alkatként, a sportos szexi velem korabeli srácoknak bejövök,de a macisoknak meg eddig nem.
Nem tudom hogy a környékemen (vidéki nagyváros) ennyire válogatósak-e ezek a srácok,de vannak meleg/bi haverjaim szintén átlagos vagy sportosan vékony alkattal, de ők is ezeknél a srácoknál dettó elutasítást kaptak "nem jössz be",nem vagy az esetem címmel,mert ugye néha kibeszéljük a dolgokat.
Bejönnek a macis srácok személy szerint eléggé,de a túlságosan macisok azért nem.
Másnak is volt már pozitív negatív tapasztalata ilyen téren?
Igen volt egy.
Itt lakott nem messze tőlem így sokszor láttuk egymást. Én 21 voltam ő kb 20 akkor.
Igazából mindig is fura srácnak láttam,olyan kicsit feminim volt.
Taliztunk,mert előtte már beszéltünk a grindrn. Egy egoista faxkalap volt élőben,aki azthitte az összes pasi ő érte van. Ez tükröződött a közösségi oldalán is . Kb az összes srácot leszólta körülötte, hogy milyen nyomik,fúj de rondák,a suliban is és az oldalon is.
Aztán a végén én is megkaptam,hogy igazából nem is jövök be neki,mikor mondtam neki üzenetben bocsi de nem ilyen srácot keresek. (A viselkedése miatt). Kb lehordott mindenféle csóró nyomoréknak.
Amúgy tök mind1 a testalkat,de ez a srác fuhhhhhhh 🥵🥵🥵🥵
Kategórizálni szeretnétek
Kicsit fura
"Kategórizálni szeretnétek"
Frusztrálja a sportos, kondis szépfiút, hogy a kövérek lekoptatják.
Na már megint csak a röfögés tőletek megy ha valakiknek kicsit más a véleménye rólatok,macis srácok. xD
De ha dícséret megy,vagy fordítva ti kritizáltok mást, az rendben van ugye?
Én ugyan fiatal vagyok,de soha nem jönnék össze egy olyan sráccal, aki arra lusta hogy lefogyjon egy vállalható alkatra. Nem kötelező a kigyúrt alkat,de azért a hasa ne lógjon már a nemiszervére,szemérem dombja ne legyen akkora mint egy hegy...
És ha ezek a srácok elutasítást kapnak, hogy mást keresek,pedig vilagosan kiirom a profilomra mit akarok,meg megy a xar dobálás.
Én átlagos vagyok,de hagyj döntsem már el mit akarok kivel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!