Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Macis srácoknak általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macis srácoknak általában milyen srácok az esetei? Volt már pozitív vagy negatív tapasztalatod macis alkatú sráccal?

Figyelt kérdés

Nos nekem negatív van,mert fura hogy sportos kondis alkatként, a sportos szexi velem korabeli srácoknak bejövök,de a macisoknak meg eddig nem.

Nem tudom hogy a környékemen (vidéki nagyváros) ennyire válogatósak-e ezek a srácok,de vannak meleg/bi haverjaim szintén átlagos vagy sportosan vékony alkattal, de ők is ezeknél a srácoknál dettó elutasítást kaptak "nem jössz be",nem vagy az esetem címmel,mert ugye néha kibeszéljük a dolgokat.

Bejönnek a macis srácok személy szerint eléggé,de a túlságosan macisok azért nem.

Másnak is volt már pozitív negatív tapasztalata ilyen téren?

2022. máj. 2. 23:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Igazából relatív. Mondjuk egy 120kg feletti srác már szerintem nem macis hanem elhízott, akármilyen magas is,hacsak nem ő Ronnie Coleman :D

Én voltam kicsit pufibb is 180cm 89kg régen,volt kis hasam is, de még nem voltam "macis". Tehát attól függ hogy oszlik el rajtad.

Nekem igazából jobban bejönnek akiken van egy kis "husi" vagy vaskosabb alkatúak mint a nagyon vékonyak :) Magamon is jobban tetszik hogy már nem vagyok túl vékony mióta edzek és nem szégyellek enni :)

2022. máj. 4. 02:02
 22/24 zigglerziggler99 ***** válasza:
100%

Én 180 cm vagyok, 83 kg és kondizok, de van egy kis pocak, de a felső két kocka is látszik.

Mégis kövérnek erzrm magam :/

F29

2022. máj. 4. 13:41
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont fordítva volt, a vékonyabb vagy izmos srácok hajtranak el mindig, hogy nem kell macis nekik.
2022. máj. 5. 13:30
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én vékony vagyok és passzív. De Kipróbálnám milyen lehet egy macis aktív alatt lenni.
2022. máj. 28. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!