Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macis srácoknak általában milyen srácok az esetei? Volt már pozitív vagy negatív tapasztalatod macis alkatú sráccal?
Nos nekem negatív van,mert fura hogy sportos kondis alkatként, a sportos szexi velem korabeli srácoknak bejövök,de a macisoknak meg eddig nem.
Nem tudom hogy a környékemen (vidéki nagyváros) ennyire válogatósak-e ezek a srácok,de vannak meleg/bi haverjaim szintén átlagos vagy sportosan vékony alkattal, de ők is ezeknél a srácoknál dettó elutasítást kaptak "nem jössz be",nem vagy az esetem címmel,mert ugye néha kibeszéljük a dolgokat.
Bejönnek a macis srácok személy szerint eléggé,de a túlságosan macisok azért nem.
Másnak is volt már pozitív negatív tapasztalata ilyen téren?
ezt én nem tudom eldönteni.
15-ös voltam
Mi számít macisnak? Mert én annak látom magam, de az itteni számok alapján nem tudom, hogy mennyire vagyok az.
Amúgy nekem nagyon bejönnek a vékonyabb, kicsit izmos srácok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!