Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Macis srácoknak általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macis srácoknak általában milyen srácok az esetei? Volt már pozitív vagy negatív tapasztalatod macis alkatú sráccal?

Figyelt kérdés

Nos nekem negatív van,mert fura hogy sportos kondis alkatként, a sportos szexi velem korabeli srácoknak bejövök,de a macisoknak meg eddig nem.

Nem tudom hogy a környékemen (vidéki nagyváros) ennyire válogatósak-e ezek a srácok,de vannak meleg/bi haverjaim szintén átlagos vagy sportosan vékony alkattal, de ők is ezeknél a srácoknál dettó elutasítást kaptak "nem jössz be",nem vagy az esetem címmel,mert ugye néha kibeszéljük a dolgokat.

Bejönnek a macis srácok személy szerint eléggé,de a túlságosan macisok azért nem.

Másnak is volt már pozitív negatív tapasztalata ilyen téren?

2022. máj. 2. 23:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
Macis alkatú vagyok és nagyon szeretem a vékony, sportos alkatú srácokat. Szeretem őket kényeztetni és kielégíteni. Aktív vagyok, dominánsabb típus, de nem a partnerem kárára. 172/90kg vagyok, van egy kisebb hasam és a vállaimra, karjaimra edzek. Amolyan apuci típus vagyok, aki csendben szó nélkül levadászik téged. Van, akinek ez izgató, van, akinek nem. Hozzám hasonló macikat nem szeretem, csak a vékony, atlétikus testalkatúak jönnek be igazán. Azok, akik pedig nyitottak macikra olyan messze laknak tőlem, hogy lehetetlen a találkozó. Persze írhattok, ki tudja 😋
2022. máj. 3. 18:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
11 hozzászóló hány éves vagy?
2022. máj. 3. 18:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok. 26
2022. máj. 3. 18:55
 14/24 A kérdező kommentje:
11: Azért ez még nem macis ☺️ de kis has szexi tud lenni
2022. máj. 3. 18:57
 15/24 onlyjustme ***** válasza:
100%
én inkább átlagos vagyok 180/100 de nincs lógó hasam, a másik testalkata kevéssé érdekel, csak a popsi legyen szőrtelen és formás, amire kényesebb vagyok az a magasság, én csak alacsonyabbal érzem jól magam aktívként.
2022. máj. 3. 20:24
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
15 s. Jó lehetsz :)
2022. máj. 3. 20:29
 17/24 onlyjustme ***** válasza:
100%

ezt én nem tudom eldönteni.

15-ös voltam

2022. máj. 3. 21:00
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
20 176centi 83kilo nem tudom macisnak szamitok e de bejonnek az izmos fiuk:D
2022. máj. 3. 21:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
17 s. De biztos mondák már ;)
2022. máj. 3. 21:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít macisnak? Mert én annak látom magam, de az itteni számok alapján nem tudom, hogy mennyire vagyok az.

Amúgy nekem nagyon bejönnek a vékonyabb, kicsit izmos srácok is

2022. máj. 4. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!