Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spirálról negatív és pozitív tapasztalatok?
Gyerek elött 9 évig szedtem fogamzásgátlót. Nagyon jó volt, szerettem. Sosem volt baj vele. Abbahagytam, egyből terhes is lettem tervezetten.
Szültem egy gyereket. A 6hetes kontrolon hasracsapás alapon a doki adott egy fogamzásgátlót. (Amit régen szedtem, a terhességem alatt megszűnt, illetve azt szoptatás alatt amúgysem lehetett). Már ott jatszottam a spirál gondolatával, de mivel kis különbséggel akartunk babát, maradt a gyógyszer.
Amit elsőre kaptam, 3hónapig szó szerint véreztem mellette. Utana visszamentem egy másik dokihoz, aki szintén a hasára csapva adott egy másikat (kiderült full ugyan az, csak más a neve, más gyártja). Ezt fél évig szedtem. Mellette híztam, libidóm semmi. Betudtam a szoptatásnak. Abbahagytam az ujabb baba miatt. Akkor szembesülten vele, ez a gyógyszert írto hormonzavart okozott. 9honap és egy vetélés után estem teherbe. Most 4hetes a babank lassan esedékes a kontroll. Felkészülten szeretnék menni a dokihoz. (Több babat nem szeretnénk, sem most, sem késöbb).
Szóval ki hogy gondol a spirálra? Mik a tapasztalatok?
Nem zavaró szex közben? (Képen láttam, hogy ott lóg az a szál)
Nem fáj, totál nem érezni? Mellette milyen a vérzés? Minden érdekelne.
Gyogyszert ujra nem szeretnék szedni, a történtek után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!